Haberler

Vali Yılmaz, Şehit Aileleri ve Gazilerle "Ayla" Filmini İzledi

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle sinemada "Ayla" filmini izledi.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle sinemada "Ayla" filmini izledi.

Yılmaz, filmi Kore Gazisi Hasan Akca ve merhum Kore Gazisi Ali Düdük'ün eşi Nihal Düdük'le izledi.

Şehit aileleri ve gaziler filmi izlerken duygu dolu anlar yaşadı.

Filmin ardından açıklamada bulunan Yılmaz, filmi izlerken duygulandıklarını dile getirdi.

Yılmaz, "Türk milletinin ve Türk askerinin tarif edilemeyen asilliği, insanlığı filmde paylaşılmış. Gerçekten amacına uygun bir şekilde yaşanan bir olayın aktarılmasından dolayı da ayrıca memnuniyet duydum. Katılımları dolayısıyla şehit ailelerine ve gazilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Programa Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç, Tırtıllı Araç Eğitim Alay Komutanı Albay Aytaç Tokçalar ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Hasan Güven de katıldı.

Yılmaz'ı daha sonra 15 Temmuz darbe girişimi sırasında biri şehit diğeri gazi olan ikizlerin abisi Hakan Yiğit'i makamında kabul etti.

Yılmaz, kahraman ikizlerin abisi Hakan Yiğit ve beraberindeki misafirlere teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

15 Temmuz'u unutmayacaklarını belirten Yılmaz, şehit ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Yılmaz, "Birileri 15 Temmuz hainleri olarak anılırken, o gece destan yazan şehitlerimiz ve gazilerimiz de her zaman 15 Temmuz'un kahramanları olarak anılmaya devam edecek." diye konuştu.

Hakan Yiğit ise Yılmaz'a teşekkürlerini ifade ederek ilgi ve alakası dolayısıyla memnuniyetini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Şerif Yılmaz Ali İl Burdur Kore Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
title