Haberler

Vali Yavuz Selim Köşger, Yenipazar İlçesini Ziyaret Etti

AYDIN (İHA) – Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, ilde göreve başlamasının ardından gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine Yenipazar ile devam etti.

AYDIN (İHA) – Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, ilde göreve başlamasının ardından gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine Yenipazar ile devam etti.

Vali Köşger, Yenipzar ilçesinde incelemelerde bulundu. Yenipazar'da Vali Köşger'i, Yenipazar Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Zafer Savcı, ADÜ Yenipazar MYO Müdürü Hakan Arslaner, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sümer, CHP İlçe Başkanı Sergül Duransoy, MHP İlçe Başkanı Osman Bolatoğlu ve kurum amirleri karşıladı.

İlk önce Yenipazar Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Köşger, burada Yenipazar Kaymakamı Cevat Çelik'ten ilçe hakkında brifing aldı. Kaymakamlıktaki brifingin ardından Yenipazar'ın geleneksel Çarşamba Pazarı'nı ziyaret ederek, esnafın ve Yenipazarlıların sorunlarını dinledi.

Daha sonra Yenipazar Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Köşger, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı'dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Belediye önündeki deve heykelini beğendiğini belirten Vali Köşger'e Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı çiçek takdim etti.

Vali Köşger, Yenipazar Belediyesi'nin ardından Çulhan Mahallesi'nde bulunan bir süt çiftliğinde incelemelerde bulunduktan sonra Yörük Ali Efe Evi Müzesi'ni gezdi.

Buradan Halk Eğitim Merkezi'ne geçen Vali Köşger, Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nejdet Kırkık'tan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra, Gitar çalan çocukları dinleyip, kursiyerlere başarılar diledi.

Vali Köşger, son olarak İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nda incelemelerde bulunarak Yenipazar ziyaretini sonlandırdı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zafer Savcı Yenipazar Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title