Haberler

Vali Yaman'dan Baba Şefkati

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve beraberindekiler Ramazan Bayramı sebebiyle Dr.

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve beraberindekiler Ramazan Bayramı sebebiyle Dr. Fuat Umay Çocuk Yuvası ve Kırklareli Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Vali Yaman'ı kapıda karşılayan Ayvaz Yolcu (3), Vali'nin elini bir an olsun bırakmadı. Vali Yaman'la birlikte çocuk yuvasındaki diğer çocuklarla bayramlaşan küçük Ayvaz, Vali Yaman'ın yanından ayrılmadı.

Bayramlaşmanın ardıdan Vali Yaman küçük Ayvaz'a ve diğer çocuklara oyuncak hediye etti. Burada çocuklarla birlikte yaklaşık yarım saat zaman geçiren Yaman daha sonra huzur evi sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yapılan ziyarete, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Eşi Gülseren Yaman, Turgut Dibek, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti üyeleri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Kırklareli Fuat Umay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title