Haberler

Vali Pehlivan Hasta ve Yaşlı Bakım Projesi Kapanış Etkinliğine Katıldı

SODES Geriatrik ve Yatalak Hasta Destek Projesi kapanış programına katılan Vali Ali Hamza Pehlivan yaptığı konuşmada Geriatrik ve Yatalak Hasta Destek Projesi’nin içeriği itibariyle SODES projelerinin amacına en uygun projelerden biri olduğunu ve projede emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

SODES Geriatrik ve Yatalak Hasta Destek Projesi kapanış programına katılan Vali Ali Hamza Pehlivan yaptığı konuşmada Geriatrik ve Yatalak Hasta Destek Projesi'nin içeriği itibariyle SODES projelerinin amacına en uygun projelerden biri olduğunu ve projede emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Vali Pehlivan, "SODES Geriatrik ve Yatalak Hasta Destek Projemizin sertifika dağıtım töreninde daha önce bir araya gelmiştik. Ne kadar önemli bir proje olduğunu sizlerde aldığınız eğitimlerde gördünüz. Hasta ve yaşlı bakımı bizim inancımızda kültürümüzde karşılık beklemeksizin yapılan şeylerdir. Fakat bu hizmetleri daha profesyonel, sağlık kurallarına uygun bir şekilde, işin sosyo psikolojik yönünün de dikkate alınarak yapılması son derece önemlidir. Projemizdeki temel hedef bu bağlamdaki standartların sağlanmasıdır. Bu vesileyle projede emeği geçen kişi ve kurumlarımız ile projemize katılan kursiyerlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu ve benzeri projelerimiz yeni SODES projeleri döneminde de devam edecektir" dedi.

Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Cemal Kiper, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, İl Sağlık Müdürü İlker Hancı, SODES Birim Sorumlusu Arif Erkul ve kursiyerler katıldı. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Jandarma Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title