Haberler

Vali Küçük Amasra'da Kutlamalara Katıldı

Güncelleme:

Amasra'nın Fethinin 552.Yıldönümü Kutlamaları Yılmaz Tunç ve İsa Küçük'ün katılımları ile gerçekleştirildi.

Amasra Kaymakamlığı ve Amasra Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği "Amasra Temmuzu" etkinliklerinin son gününde Amasra'nın fethinin 552. Yıldönümü kutlandı. Amasralıların ve Amasra'ya gelen turistlerin yoğun ilgi gösterdiği fetih yıldönümü etkinliklerine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi İsa Küçük, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, protokol üyeleri, Siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Amasra'nın 552. Yıldönümü nedeniyle bir konuşma yapan tarihçi yazar Necdet Sakaoğlu, Amasra'nın fethi ile ilgili tarihten bazı bilgiler verdi. Necdet Sakaoğlu'nun konuşmasının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehteran Topluluğunun konseri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Konserin sonunda AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi İsa Küçük, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Amasra Belediye Başkanı Emin Timur sahneye çıkarak, Kültür Bakanlığı mehteran topluluğuna teşekkür ettiler, mehterbaşına plaket ve çiçek takdim ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title