Haberler

Vali Hüseyin Avni Coş İçin Veda Töreni Düzenlendi

Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş için veda töreni düzenlendi.

Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş için veda töreni düzenlendi. Coş törende yaptığı açıklamada, "Sakaryalılara hizmet etmek bir onurdur" dedi.

Bakanlar Kurulunca hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı sonrası resmi gazete yayımlanan valiler kararnamesi sonrasında merkeze alınan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, için Valilik önünde bir veda töreni düzenlendi. Gerçekleşen törene Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, STK temsilciler, valilik personeli ve sevenleri katıldı.

"Sakaryalılara hizmet etmek bir onurdur"

Makamdan inen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş yaptığı veda konuşmasında, "Hep beraber tüm terör örgütleriyle mücadele konusunda da üzerimize düşen görev ve sorumluluğu da en iyi şekilde yerine getirdik. Bir nöbet değişimi söz konusu. Mahkeme kadıya mülk değildir atasözü, hepimiz faniyiz, hepimiz gelip geçiciyiz. Baki olan ancak Cenabı Hak'tır. Bu anlayışa göre bizde görev süremiz içerisinde, bize verilen görev ve sorumlulukları elimizden geldiğince en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Özellikle Sakarya'da doğa, tarım arazilerinin korunması, tarım arazilerinin gelişi güzel imara açılmaması, kentleşme ve sanayileşme baskıları karşılarında verimli tarım arazilerinin heba edilmemesi konusunda özenli tavırlar sergiledik. Eğitim konusunda da başarılı çalışmalar yaptık. Hep beraber hizmet dönemimizde, üstlendiğimiz görevi elimizden geldiğince iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettik. Bize, Sakarya'ya hizmet imkanını veren başta saygıdeğer Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün devlet büyüklerine bu vesile ile teşekkür ediyorum. Sakarya'ya, Sakaryalılara hizmet etmek bir onurdur, bizim bu onuru elde etmemizi imkan sağladıkları için müteşekkirim. ve bahsettiğimiz gibi bir hizmet, nöbet değişimi ile yeni bir vali arkadaşımız inşallah göreve başlayacak. Çok kıymetli bir meslektaşımız. Ona da başarılar temenni ediyoruz. Önemli olan Sakarya'nın ve Sakaryalıların huzuru ve mutluluğudur. Bunun için bir vatandaş olarak, bugünden itibaren yine süreci takip etmeye, Sakarya ile ilgili konuları takip etmeye ve bu hususta birey olarak üzerimize düşen ne olursa yapmak için gayret göstereceğiz. Sakarya'yı ve Sakaryalıları çok seviyoruz, sizlerin şahsında bütün Sakaryalı hemşerilerimize arz-ı veda ediyorum ve helallik istiyorum, hepiniz hakkınızı helal edin" dedi.

Açıklamaların ardından Vali Coş, tek tek protokol ve katılımcılarla vedalaştı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Avni Coş Mustafa İsen Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title