Haberler

Vali Güvençer Cami ve Din Görevlilerini Ağırladı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla cami ve din görevlilerini makamında ağırladı.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla cami ve din görevlilerini makamında ağırladı.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan ve müftülük görevlileri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 24 Eylül 2017 Pazar günü Amasya'da yapılan Hafızlık Yarışmasında Türkiye birincisi olan, Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak hafızlık eğitimi veren Akhisar Hilaliye Erkek Kur'an Kursu öğrencisi İbrahim Önavcı da katıldı. Ziyarette konuşan İl Müftüsü Sinan Cihan Vali Güvençer'in kabulü nedeniyle teşekkür ederek, "Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında Camiler ve Din Görevlileri Haftasını idrak ediyoruz. Hem 1-7 Ekim tarihleri arasında idrak edilen ve pek çok etkinlikle kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası hem de kuran kursları öğrencileri arasında yapılan Hafızlık yarışmasında Türkiye birincisi olan Hilaliye Kur'an Kursu'muzdaki öğrencimizi Sayın Valimizin huzuruna getirmek vesilesiyle bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz" dedi. Ziyarette Müftü Sinan Cihan ve din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik eden Vali Güvençer haftanın hayırlı ve verimli geçmesini diledi.

Amasya'da yapılan Hafızlık Yarışmasında Türkiye birincisi olan İbrahim Önavcı ile de yakından ilgilenerek tebrik eden Vali Güvençer, Önavcı'ya Cumhuriyet altını ve çeşitli kitaplar hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Hakan Güvençer Sinan Cihan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title