Haberler

Vali esnaftan satın aldığını vatandaşa dağıttı

Güncelleme:

Ordu Vali Tuncay Sonel, Korgan ilçesine giderek, çeşitli ziyaret, inceleme ve temaslarda bulundu.

Ordu Vali Tuncay Sonel, Korgan ilçesine giderek, çeşitli ziyaret, inceleme ve temaslarda bulundu. Korgan ilçe ziyaret programına, Kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Vali Tuncay Sonel, Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Yunus Emre Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Emniyet Amiri Salih Elekçioğlu, İl Jandarma Komutanı Teğmen Sinan Gönaylı ve daire amirleri tarafından karşılandı.

Vali Tuncay Sonel, bu sırada Kaymakamlık binası önünde karşılaştığı Nuriye Karabektaşoğlu isimli teyzeyi de beraberinde Kaymakamlık makamına götürerek, burada derdini, isteğini dinledi. Bir süre kendisiyle sohbette bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinde, kendisiyle tanışmak isteyen ve yekpare taş üzerine yaptığı Türkiye haritası ve ay yıldız işlemeli tabloyu hediye etmek isteyen taş işleme ustası Şemsettin Çatık'la da bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, taş işleme ustasından yapmış olduğu işle ilgili bilgi aldı. Taş işleme yeteneğinin çok iyi olduğunu, ancak imkanı olmadığını ifade eden Şemsettin Çatık, "Zanaatımı ileriye taşımak istiyorum. Atölyem ve gerekli teçhizatım olsa çok daha güzel eserler yapabilirim. Bu konuda sizlerden destek istiyorum" demesi üzerine Vali Sonel kendisine her türlü desteği vereceğini söyledi.

Vali Tuncay Sonel, ilçenin Tepe Mahallesi'nde yaşayan ve engeli olan 53 yaşındaki Elmas Sayan'ı da evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Elmas Sayan'ın sağlık durumu ve ihtiyaçları hakkında kızı Seda Sayan'dan bilgi alan Vali Tuncay Sonel, "Sizlerin halini, hatırını sormak için geldik. Bir isteğiniz olursa bir telefon açmanız yeter. Bize düşen ne olursa seve seve yapmaya hazırız" diyerek, ailenin gönlünü aldı.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı'nın annesine ziyaret

İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı görevini yürüten Numan Hatipoğlu'nun annesi Sadıka Hatipoğlu'nu da evinde ziyaret eden Vali Sonel, ailenin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hal ve hatırını sordu. Bir süre sohbette bulundu.

Esnaftan aldığını vatandaşa dağıttı

İlçede faaliyet gösteren süt işleme tesisi ve tekstil fabrikasını da ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, esnaf ziyaretini ihmal etmedi. Esnaf ziyaretinde onlara bol ve bereketli kazanç dileğinde bulunan Vali Sonel, bazı esnaflardan yöresel gıda ürünleri satın alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuncay Sonel Hisarcık Korgan Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title