Haberler

Vali'den Sonra Manisa'da Emniyet Müdürü de Değişti

Güncelleme:

Başbakan'ın Soma faciasından sonra protesto edildiği Manisa'da, il valisi Savaş'tan sonra İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya da merkeze çekildi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya merkeze çekildi. Yerine ise Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren atandı. Manisa'nın yeni Müdürü Ceren, kente atanmasının kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

İçişleri Bakanlığı'nın Manisa, Osmaniye ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlükleri'ne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre Manisa İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı. Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'tan sonra İl Emniyet Müdürü de merkeze çekilmiş oldu. Geçen 17 Şubat'ta göreve başlayan Alkaya'nın yerine Manisa'ya, Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren atandı.

"MANİSA SÜPRİZ OLDU"

Manisa'nın yeni İl Emniyet Müdürü Ceren, atama kararıyla ilgili, "Bir tayin bekliyordum. Ancak Manisa benim için sürpriz oldu. Manisa'yı hem basından hem de kente gidip gelen arkadaşlarımdan yakından takip ediyordum. Manisa'ya atanmak beni mutlu etti. Türkiye'nin parlayan yıldızı olan ve yeni büyükşehir olan bir ilde görev yapmak beni mutlu edecek. 15 gün içinde Manisa'daki görevime başlayacağım" dedi.

PROTESTO FATURASI MI?

Soma'da protestoyla karşılaşan Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bunun faturasını Valiye kestiği ve bu nedenle merkeze çektiği iddia edilmişti. Vali'nin merkeze çekilmesinden 10 gün sonra il emniyet müdürünün de aynı akıbeti uğraması, protesto nedeniyle tayin iddialarını tekrar gündeme getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tayfur Erdal Ceren Abdurrahman Savaş Soma Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

yilmut:

RTE yi tenkit edemezsiniz,protesto edemezsiniz....!!! cezası ,pılınızı pırtınızı toplayıp hazırda bekleyin...tayin yeriniz belirlenene kadar..!!!alkışlamak,şakşaklamak,yaşa padişahım,en büyüksün,dik dur arkandayız türden RTE yi zevkden dört köşe eden her türlü sözlü ifadeler serbest....

6
0
yanıtYanıtla
bu da soru mu şimdi))):

Şırnak valisi ne durumda? İyi mi?

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title