Haberler

Vali Demirtaş, Şehit Polisin Mevlidine Katıldı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İstanbul’daki bombalı saldırıda şehit olan Adanalı polis memuru Mehmet Atıcı’nın İmamoğlu ilçesindeki babaevinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İstanbul'daki bombalı saldırıda şehit olan Adanalı polis memuru Mehmet Atıcı'nın İmamoğlu ilçesindeki babaevinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Vali Demirtaş, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İmamoğlu Kaymakamı Kürşad Özdemir, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile birlikte katıldığı Mevlid-i Şerif programında şehidin babası İsmail Atıcı'ya, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı diledi.

Çok sayıda vatandaşın da katıldığı programda, şehit polis memuru Mehmet Atıcı ve tüm şehitler ayrıca Kayseri'de bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda şehit olan askerlerin ruhlarına Kur'an-ı Kerim'den sureler okundu ve dualar edildi.

Vali Demirtaş, şehit polis memuru Mehmet Atıcı ile tüm şehitlere Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar temennisinde bulunarak, vatanın birlik ve beraberliğini bozmaya hiç bir şer odağının gücünün yetmeyeceği söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş İsmail Atıcı İstanbul Yerel Haberler

title