Haberler

Vali Coş'tan Adana Btü'ye Veda Ziyareti

Son Valiler Kararnamesi ile Adana Valiliği’nden Sakarya Valiliği’ne atanan Hüseyin Avni Coş, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne (Adana BTÜ) veda ziyaretinde bulundu.

Son Valiler Kararnamesi ile Adana Valiliği'nden Sakarya Valiliği'ne atanan Hüseyin Avni Coş, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne (Adana BTÜ) veda ziyaretinde bulundu. Coş, Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu ve Genel Sekreter Osman Arık'la rektörlük makamında bir araya geldi.

Vali Coş, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Sayın Rektörümüze ve değerli çalışma arkadaşlarına veda etmek, geleneklerimize uygun bir şekilde helalleşmek ve başarılı çalışmalarından ötütrü teşekkürlerimizi sunmak için buradayız. Adana BTÜ şehrimizin medar-ı iftiharı olmaya aday bir eğitim kurumudur. Eğitim-öğretime başlanmasında, kadroların oluşturulmasında ve kampüsün projelendirilmesinde Sayın Rektörümüzün ve çalışma arkadaşlarının gayretli çalışmalarını hepimiz biliyoruz. Bu çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması ve gözle görülür seviyeye gelmesi son derece sevindirici. Emsal üniversitelerin uzun yıllar sonunda ulaştığı noktaya Adana BTÜ çok kısa sürede ulaşmıştır. Bu konuda emeği geçen herkesi tebrik ve teşekkür ediyorum. Üniversitemizin ülkemize önemli katkılar yapacağına yürekten inanıyor, başarılarının devamını diliyorum. Sakarya'da da Adana BTÜ'yü yakından takip etmeye ve başarılarıyla iftihar etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Vali Hüseyin Avni Coş'un, kuruluşundan itibaren Adana BTÜ'ye büyük katkıları olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Ersoy, "Sayın Valimiz, kararlı, ilkeli ve demokratik duruşuyla hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgememiş, üniversitemiz için daima elinden gelenin fazlasını yapmıştır. Kendisi bizlere rehberlik ve kanaat önderliğinde bulunmuştur. Şahsım adına Sayın Valimizden çok şey öğrendim. Yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, üniversite olarak kendisine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Görüşmenin sonunda Rektör Prof. Dr. Ersoy, Vali Coş'a üniversiteye yapmış olduğu destek ve katkılardan ötürü bir plaket verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Adana Valiliği Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title