Haberler

Vali Çolak'a Hüzünlü Veda Yemeği Verildi

Son valiler kararnamesi ile Merkez valiliğine atanan Siirt Valisi Musa Çolak, için bir veda yemeği düzenlendi.

Son valiler kararnamesi ile Merkez valiliğine atanan Siirt Valisi Musa Çolak, için bir veda yemeği düzenlendi.

Siirt İl Genel Meclisi tarafından Polis evinde verilen yemekte konuşan Vali Çolak, kendisinin ve eşinin Siirt'ti çok sevdiklerini ve unutamayacaklarını söyledi.

Çolak "Ben ve eşim Siirt'i çok sevdik.Onu unutmamız mümkün değil.Siirtlinin mutluluğunu hep düşündük.Buna uygun çalışma sergiledik. Siirtlileri de çok sevdik. Hiçbir zaman burada yabancılık çekmedik.İnsanlar arasındaki yaradılışımızdan kaynaklanan kardeşliğimizi esas aldık. Asıl hedefimiz olarak devletimizle vatandaşımızın kaynaşmasını esas aldık. Aramıza fitne fesat sokmak isteyenler oldu.Ama Siirtliler buna itibar etmediler. Bu bölgede terör var. Ama bu bölge insanın bununla ilgisi yok.Vatandaşımızın terörle ilişkisi yok.Hepsi devletine vatanına bağlı insanlardır.Siirt'i Siirtlileri hiç bir zaman unutmayacağız."dedi.

Yemeğin ardından Vali Çolak'a, İl Genel Meclis Başkanı Fırat Soysal ve diğer yetkililer tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Yemeğe,Vali yardımcısı Mustafa Pala, il genel meclis başkanı Fırat Soysal ve üyeleri ile kamu kuruluş müdürleri katıldı. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fırat Soysal Musa Çolak Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title