Haberler

Vali Çeber, Eskipazar'da Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Karabük Valisi Kemal Çeber, Eskipazar ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Karabük Valisi Kemal Çeber, Eskipazar ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Vali Çeber, ziyaret ve inceleme programı kapsamında gittiği Eskipazarda, Kaymakamlık ve ilçede ikamet eden şehit aileleri ziyareti ile Sığırcık Suyunda (Çekirge Suyu) incelemelerde bulundu.

Eskipazar ziyaretine Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Çeber, Hükümet Konağı önünde Eskipazar Kaymakam vekili Hüseyin Remzi Konak, Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe protokolü ve ilçe müdürleri tarafından karşılandı.

Daha sonra Eskipazar Deresemail Köyünde ikamet eden Şehit Faik Başkaya'nın annesi Hüsniye Başkaya ve kardeşi Bahri Başkaya, Eskipazar Merkez'de ikamet eden Şehit İsa Eken'in babası Hasan Eken ve ablası Fatma Eken ile Şehit Musa Ceylan'ın Kapaklı Köyünde ikamet eden anne ve babası Saime ve Şaban Ceylan'ı evlerinde ziyaret eden Vali Çeber şehit aileleri ile yakından ilgilendi. Çeber, "Şehit ailelerimize kapımız ve gönlümüz her zaman açık ve daima yanınızdayız, başımızın üstünde yeriniz var. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Sizler şehitlerimizin emaneti, başımızın tacısınız." diye konuştu.

Eskipazar ilçe ziyaretinde son olarak Şıhlar Köyü'nde bulunan Mescid-i Haram'da 14 yıl İmam-Hatip olarak görev yapan daha sonra Medine-i Münevvere'ye giderek Peygamber Efendimiz (S.AV.)'in kabrinin bulunduğu Ravza-ı Mutahhara'da 7 yıl türbedarlık yapan Ali Semerkandi Hazretlerinin en büyük kerameti olan Sığırcık Suyunun çıktığı Şeyh Ali Semerkandi Hz. K.S. Camiini de ziyaret eden Vali Çeber, yetkililerden bilgiler alarak Sığırcık suyundan içti.

Vali Kemal Çeber'e Eskipazar ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerde Vali Yardımcısı Barboros Baran ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen de eşlik etti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Çeber Eskipazar Karabük Konak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
title