Haberler

Vali Çakacak: "212 Projeden 15'i Tamamlandı, 110'u Devam Ediyor"

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin’de toplam tutarı 5 milyar 257 milyon 280 bin lira olan 212 projeden 15 projenin tamamlandığını, 110 projenin devam etmekte olduğunu ve ihale aşamasında olan 46 proje bulunduğunu bildirdi.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin'de toplam tutarı 5 milyar 257 milyon 280 bin lira olan 212 projeden 15 projenin tamamlandığını, 110 projenin devam etmekte olduğunu ve ihale aşamasında olan 46 proje bulunduğunu bildirdi.

Mersin İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Çakacak başkanlığında yapıldı. Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, kaymakamlar, bölge kuruluşlarının temsilcileri, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 2015 yılı yatırım programının uygulanması, koordinasyonu ve izlenmesi amacıyla düzenlenen toplantıda, yatırımcı kuruluşların devam eden projeleriyle ilgili sorun, ihtiyaç ve talepleri masaya yatırıldı.

Toplantıda, Mersin'de yürütülen projelerle ilgili bilgi veren Vali Çakacak, toplam tutarı 5 milyar 257 milyon 280 bin lira olan 212 projeden 15 projenin tamamlandığını, 110 projenin devam etmekte olduğunu ve ihale aşamasında olan 46 proje bulunduğunu belirtti. Temel prensiplerinin tüm çalışmalarda olduğu gibi yatırım uygulamalarında da etkin, verimli ve rasyonel bir anlayışla hareket etmek olduğunu dile getiren Çakacak, "Çalışmalardan istediğimiz verimi alabilmemiz için ilgili kuruluşların koordinasyon içerisinde olması hem önem arz etmekte hem de işlerimizin daha kolay yürütülmesi açısından gerekmektedir. Bu nedenle bu toplantılarda özellikle koordinasyonu gerektiren konular gündeme getirilirse asıl amacına uygun hareket etmiş oluruz" dedi.

Toplantıda daha sonra yatırım izleme raporlarına göre devam eden projeler ile ilgili yatırımcı kuruluş temsilcileri tarafından sunum yapılarak, sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Sabri Kartal Mersin Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title