Haberler

Vali Büyükakın'dan Kız Üniversite Öğrencilerine Tavsiyeler

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, bir araya geldiği kız üniversite öğrencilerine çeşitli tavsiyeler verdi.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, "Zoru Başaranlar" projesi kapsamında Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı olarak hizmet veren Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere istikrarlı çalışmanın zorlukları yendiğini ifade eden Vali Büyükakın, "Genç yaşlarda edinilen çalışma alışkanlığı ileriki yaşlarda büyük kolaylık sağlıyor" dedi.

"Çok çalışınca zorluk kalmıyor"

Kendi öğrencilik yılları, akademik hayatı ve sonrasındaki bürokratlık döneminde yaşadıklarını samimi bir şekilde öğrencilere anlatan Vali Büyükakın, "Olmaz denilen ne varsa çok çalışınca oluyor. Hayatımın tüm evresinde bu böyle oldu. Çok çalışınca zorluk kalmıyor. Bu nedenle kararlı olun, istediklerinizi netleştirin, istikrarlı bir şekilde çalışın ve inanın" ifadesinde bulundu.

Okumanın önemli olduğuna da vurgu yapan Vali Büyükakın, samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladıktan sonra gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, onlarla birlikte pasta kesti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yurtlar Kurumu Halime Hatun Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title