Haberler

Vali Bilmez: "Devlet, Millet Birlikte El Ele Vererek Bütün Sorunları Çözme Gayretinde Olacağız"

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, il merkezine bağlı Hoçvan bölgesinde 5 köyü ziyaret etti.

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, il merkezine bağlı Hoçvan bölgesinde 5 köyü ziyaret etti.

Ziyaretleri kapsamında, beraberinde ki kurum amirleri ile birlikte Ağaçlı, Çalabaş, Hacıali, Beşiktaş ve Dağcı köylerine giden Vali Bilmez, bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. Kendisine iletilen sorun ve talepleri not alan Vali Bilmez, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Vali Bilmez, ziyaret ettiği köylerde ki okullarda dersliklere de girdi, öğrencilerle sohbet etti.

Devlet, millet birlikte el ele vererek bütün sorunları çözme gayretinde olacaklarını aktaran Vali Bilmez, "Bugün köylerimizin ihtiyaçlarını, sorunlarını dinlemek, vatandaşlarımızla tanışmak için yola çıktık. Tüm köylerimizde olduğu gibi bu köylerimizde de geçmişte yaşanan ekonomik sıkıntılar dolayısıyla göç olayları yaşanmış. Bugün yaşanan göç olayları ise imkansızlıklardan değil de aksine batıda daha iyi bir hayat yaşama umuduyla gerçekleşiyor. Yaşadığımız bu bölge doğal güzellikleri ile çok zengin bir bölge. Biz devlet olarak bu zengin coğrafyada tüm imkanlarımızla halkımızın, sizlerin hizmetindeyiz. Ama asıl olan sizlerin birbirinizle olan bağları, kardeşliğiniz, birliğinizdir. Köylerimizde sorunlarımız var elbette ama bu sorunları devlet, millet el ele vererek çözme gayretinde olacağız" dedi.

"Kimsenin kardeşliğimizi bozmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Vali Bilmez, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Çünkü biz bu coğrafyada kardeşçe yaşıyoruz. Kimsenin bizim bu kardeşliğimize, birliğimize kast etmesine izin vermemeliyiz ve vermeyeceğiz de. Devlet İzmir'de ki bir köye ne hizmeti götürüyorsa inanın buraya da aynı hizmetleri getiriyor. Kimsenin kimseye ayrım yapma hakkı yoktur. Türk, Kürt, Laz, Arap, Çerkez herkes kardeştir. Geçmişte nasıl birlik içinde yaşadıysak, Ruslar burayı işgal ettiğinde nasıl hep birlikte mücadele verdiysek, bugün de aynı inançla birbirimize sarılmayız. Kendimize ve çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için elimizden gelen her şeyi birlikte yapmalıyız. Hemen yanı başımızda ki ülkelere baktığımız zaman, hepsi kardeş, hepsi müslüman ama yaşadıkları hadiseler çok üzücü. Biz, onlar gibi olmamak için bir ve beraber olmalıyız. Özellikle çocuklarımızı iyi yetiştirmeliyiz. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz. Geçmişte elbette ki bazı olaylar yaşandı, bunları biliyoruz. Ama biz çocuklarımıza sahip çıkacağız. Çocuklarımızın geleceği eğitimdedir. Köyde ki işlerimize verdiğimiz önemi çocuklarımızın eğitimine de vermeliyiz. Sizlerden bunu özellikle rica ediyorum."

Vali Bilmez, not aldığı sorun ve taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi yönünde ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Emin Bilmez Beşiktaş Ardahan Ağaçlı Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title