Haberler

Aksaray'da pazar günü istisnalar ortadan kaldırılarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak! Bakkallar bile kapanacak

Güncelleme:

Korona risk haritasına göre çok yüksek riskli kategoride bulunan Aksaray'da pazar günü istisnalar da ortadan kaldırılarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bakkallar, manavlar ve parkların kapalı olacağını belirten Vali, "Vatandaşlarımız 1 gün boyunca sabretmeli, ekmek dahil tüm ihtiyaçlarınızı karşılayın" ifadelerinde bulundu.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İçişleri Bakanlığı'nın 'Dinamik Denetim Süreci' genelgesi kapsamında Aksaray'da 1500 kişilik ekiple yapılan denetimlere katıldı. Aydoğdu, gazetecilere, denetimleri her gün devam ettireceklerini, bu sürecin üstesinden geleceklerini söyledi.

"10-15 GÜN İÇİNDE GÖKYÜZÜ RENGİNE KAVUŞACAĞIZ"

Vatandaşların alınan tedbirlere uyduğunu anlatan Aydoğdu, şöyle konuştu:

"Hedefimiz çocuklarımızı okula kavuşturmak ve esnafımızın iş yerlerini açmak. Bunun için ciddi manada gayret içerisindeyiz. Bütün ekiplerle alandayız. Ev gezmelerini ve taziyeleri mutlak suretle bırakmamız gerekiyor. Yoğunluğu da azaltmak için muhtarlarımızla, imamlarla ve banka müdürleriyle görüştük. İnşallah 10-15 gün içerisinde Aksaray, gökyüzünün rengine kavuşacak.

Aksaray'da pazar günü istisnalar ortadan kaldırılarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak

"VATANDAŞLAR TÜM İHTİYAÇLARINI TEDARİK ETSİN"

Vali Aydoğdu, "Aksaray'da pazar günü istisnalar da ortadan kaldırılarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Yani hiçbir şekilde, hiçbir vatandaşımız sokağa çıkmayacak. Bakkallar, manavlar, parklar kapalı olacak. Bir gün boyunca sabretmek zorundayız. Bu, Aksaray'ın geleceği için çok önemli. Onun için pazar gününden önce bütün vatandaşlarımızın ekmek dahil tüm ihtiyaçlarını tedarik etmeleri gerekiyor" ifadeleriyle sözlerine devam etti.

Aksaray'da pazar günü istisnalar ortadan kaldırılarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak

BİR KÖY KARANTİNAYA ALINMIŞTI

Aydoğdu, bir belde ve bir köyü karantinaya aldıklarını hatırlatarak, "Aksaray, 7 Şubat'ta mutasyonlu virüsün görüldüğü 6 ilden birisi. Bizim yurt dışında çok gurbetçimiz var. Bunu kontrol altına aldık. Tedbirleri sıkı tutuyoruz. Aksaraylılar olarak kurallara uyacağız, uymayanları da güzel bir şekilde uyaracağız. Bu süreç herkesi ilgilendiren bir olay. Kısa süre içerisinde biz bu gidişatı hep birlikte değiştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Sokağa Çıkma Yasağı Hamza Aydoğdu Aksaray Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

he:

Tamam da o bir günde ne olacak acaba? Komik.

40
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yeter artık şu Plandemi yalanı bilsin artık

12
23
yanıtYanıtla
Ayhan kurt:

Esnafı bitirme projesi kovit kıvır mivir

21
11
yanıtYanıtla
vtnds:

ertesi gün de herkes dolmuşa binip işine gidecek. . .

28
2
yanıtYanıtla
haso:

yok mu lebaleb kongre

21
2
yanıtYanıtla
DEVLET ADAMI:

yasak dedıgın boyle olur helal valı beye mıllet bakkalı manavı bahane edıp aksama kadar dısarda zaten oyle yasak mı olur bu valıyı sevdım acılen ıstanbula atanmalı

18
4
yanıtYanıtla
KIVIRMA POLITIKASI:

hafta sonu sade suya vatandasa sokaga cikmak yasak ama miting´e karsilamaya kongreye gitmek suriyeliye afkana afrikaliya serbest ve hafta sonu evde hapis cezasi pazartesi toplu tasima ile balik istifi ise gitmek serbest, böyle sacma günü birlik tutarsiz degisken akil mantik disi kararlar alan tek ülke oldugumuzu tahmin ediyorum

17
5
yanıtYanıtla
Gj:

Aksaraylilar laf anlamaz

16
5
yanıtYanıtla
TEVATÜR:

1 gün tam kapanınca gökyüzü rengine mi dönülecekmiş. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Kırmızı renkli illerde en az 1 hafta tam kapanma uygulanmazsa değil gökyüzü rengini sarı renge bile hasret kalırsınız.

12
1
yanıtYanıtla
Hakkı:

1 gün kapamakla hiç birşey olmaz.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title