Haberler

Vali Aktaş'a Ziyaretler

Nevşehir Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Nevşehir İl Temsilcisi İlkay Akün, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile görüştü.

Akün, kentte yeni teşkilatlanmakta olan KADEM'in yürüteceği çalışmalar ve kadınların sorunlarıyla ilgili Vali Aktaş'a bilgi aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Aktaş ise, kadınların toplumsal hayatın her alanında aktif olarak yer alması konusunda KADEM'in yapmış olduğu faaliyetleri takip etiğini belirterek, Akün'e başarı diledi.

Vali Aktaş, daha sonra Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Başkanı Tahir Fatih Andı'yı beraberindeki heyet ile birlikte makamında kabul etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in de bulunduğu görüşmede SADED Başkanı Andı, Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından kentte organize edilecek konferansla ilgili Aktaş'a bilgi aktardı.

Aktaş, son olarak AK Parti Acıgöl İlçe Teşkilatı üyelerini kabul etti.

Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, Acıgöl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Sevim, Vali Aktaş'a ilçelerinin durumlarıyla ilgili bilgi aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

İlhami Aktaş Fatih Andı Nevşehir Acıgöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title