Haberler

Eşini Öldürüp İntihar Eden Uzman Çavuş, 9 Aylık Bebeğini Hem Annesiz Hem de Babasız Bıraktı

Güncelleme:

Diyarbakır'da 26 yaşındaki uzman çavuş tartıştığı eşini tabancayla öldürüp intihar etti. Çiftin 9 aylık bebeği hem annesiz hem de babasız kaldı.

Diyarbakır'da 26 yaşındaki uzman çavuş tartıştığı eşini tabancayla öldürüp intihar etti. Çiftin 9 aylık bebeği hem annesiz hem de babasız kaldı.

TARTIŞTIĞI EŞİNİ SİLAHIYLA ÖLDÜRDÜ

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam evine gelen Uzman Çavuş Arif Aka'nın (26), eşiyle tartıştığı ileri sürüldü.

Tartışmanın büyümesi üzerine evde kaynanası olduğu sırada beylik tabancasıyla önce eşi Sevilay Aka'yı (29) vuran uzman çavuş, daha sonra aynı silahla intihar etti.

KOMŞULARI SİLAH SESİNİ DUYUNCA POLİSE HABER VERDİ

Silah sesini duyan komşular, durumu polise bildirdi. Olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edilirken, uzman çavuş ve eşinin cansız bedeni Çınar Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Morgda yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazeler ailelerine teslim edilirken, çiftin 9 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (25)

SEVMEYI DENE:

kabahat ararsan bulursun bahane arar cok bahane bulur sun birde bir sevmeyi deneyin birde bir iyi olun bakin neler degisecek hor gorme kizma dovme vurma incitme sev ve esini kaldir

173
2
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Kadınların çenesi asla durmaz çoğunluk kavga edenler kadın lar herşeye karışıyorlar şimdi bu yorumu beğenmezler gerçek olduğu için aile kavgaların çoğunluk kadın lar suçlu çok örnekleri var hayatta

117
17
yanıtYanıtla
allooo:

kadın erkeğin malıdır, herşeye cayırdayıp durmayın, son sözü erkek söyler. adamın asabını bozmayın oturun oturduğunuz yerde.

22
64
yanıtYanıtla
Essra:

Sen kimin malısın?

yanıt7
yanıt1
konyalı:

öfkeden gözü dönmüş erkek ve ona cevap veren ahmak kadın

52
7
yanıtYanıtla
malcolm x:

allahım ne olursun böyle acılarla bizleri imtihan etme hiç bir yavrucak anasız babasız kalmasın hiç bir aile yıkılmasın.emanetimizi hakkın imanın kuranın yolunda al.....

34
1
yanıtYanıtla
yaren:

çok üzüldüm off ya bebeğe yazık oldu. benim çocuğum yok bana versinler bebeği gül gibi bakarım ona.

32
0
yanıtYanıtla
Alakasıyok:

Allah tahsilatını affetsin geride kalanlara yardım etsin askerlik polislik mesleği uzaktan görüldüğü gibi kolay değil bilip bilmeden insanları yargılamayın kim bilir ne sorunları vardı kolaymı bir cana kıymak kolaysa toplu iğne batırın bakim ne kadar batırabilirsiniz bu arkadaşı ölüme götüren neydi allah affetsin ailelerine sabırlar versin olan yavrucağa oldu garibim.

9
5
yanıtYanıtla
TDK:

''tahsilatını'' değil taksiratını yani kusurlarını olmalı :)

yanıt5
yanıt1
eda:

bugün öğleye yakın haber aldık Arif aka uzaktan akrabamız duyan herkes şok oldu karısı ile okurken tanışıp severek evlenmişlerdi nasıl bu hale geldiler inanmak güç. . . savunacak değilim sebep ne olursa olsun can almanın izahı olamaz. . . bir evlat kolay yetişmiyor . . . ''Kim bir mümini kasten öldürürse, onun cezası, içinde devamlı kalacağı cehennemdir. '' (Nisâ: 93) Yarın cenazeler gömülecek sözün bittiği yer :(

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title