Haberler

Uysal "Her Şeye Rağmen Çok Şey Yaptık"

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı ve BBP Adayı Hüseyin Uysal seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri gezerek vatandaşlardan destek istedi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı ve BBP Adayı Hüseyin Uysal seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri gezerek vatandaşlardan destek istedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal seçim gezilerine, BBP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, parti yöneticileri, partinin belediye meclisi üyesi adayları da katıldı. Kıyıcak Mahallesinin ardından Göktepe Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Göktepe Mahalle Muhtarı Mustafa Atmış, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Uysal'a teşekkür ederek; "Sizin döneminizde mahallemizde birçok hizmet gerçekleştirildi. Eksikliklerimiz olabilir ancak biz mahalle olarak sizin döneminizde doğalgaza kavuştuk. Bundan sonrada mahallemizin sorunlarıyla yakından ilgileneceğinizi biliyoruz ve mahalle halkım adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Uysal ise konuşmasında şu sözlere yer verdi, "Biz Bilim Şenliği Festivali, Osmanlı Çileği Festivali yapıyoruz zaten. Kimsenin yakasına para diye yapışmayıp, belediyenin imkanlarıyla yapıyoruz. Ancak göreve geldiğim günden itibaren benim önceliklerim şehrimin ihtiyaçları oldu, alt yapısı oldu. Her şeye rağmen, çalıştırılmama gayretlerine rağmen birçok hizmet yaptık. Gelip sizlere şunu yaptım, bunu yaptım diye şovunu yapmadım. Çünkü neden, sizler çok daha iyisini hak ediyorsunuz. Ereğli'nin önceliklerine, mahallelerimizin önceliklerine, yıllardır ötelenmiş, yapılmamış sorunlara eğildim. Şimdi yeni dönem için sizlerin de desteğiyle yapacağımız daha çok iş var. Herkesin mutlu olduğu, huzurlu bir şehir için çalışmaya devam edeceğim. Göreve geldiğimden itibaren 6 seçim yaşadım. 3 aydan hesap edersen 2 yılım seçimle geçti. 15 Temmuz hain darbe girişimi, sel felaketleri yaşadık. Üstüne, kanser dediler, bırakıyor dediler, görevden alacağız dediler, kayyum atanacak dediler. Çalıştırmamak için her şeyi yaptılar. Bütün bunlara rağmen çok şey yaptık ve inşallah sizlerin de desteğiyle 31 Mart'tan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Vereceğiniz her destek, Ereğli'de siyasetin matematiğini değiştirecek. Vereceğiniz her oyla birlikte, 31 Mart'tan sonra şunu diyecekler. Demek ki bu memlekette, dürüstlüğe, çalışkanlığa, efendiliğe halk destek oluyor. Bu memleket evladına sahip çıkıyor diyecekler." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Hüseyin Uysal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title