Haberler

Üstün'den Başkan Bulutlar'a Ziyaret

İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, Beraberinde İller Bankası Erzurum Bölge Müdürü Metin Yılmaz ile birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı ziyaret etti.

İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, Beraberinde İller Bankası Erzurum Bölge Müdürü Metin Yılmaz ile birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Bulutlar'ı makamında ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan İLBANK Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün," Cumhuriyet tarihinin köklü kuruluşlarından biri olan iller bankası ülkenin kalkınması için her alanda var güçleriyle çalışarak, hedefleri doğrultusunda kaynakların doğru ve etkin kullanan kurumumuz insan odaklı sürdürülebilir kalkınmayı ve şehirleşmeyi esas alan çalışmalar yürütüyoruz" dedi. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, İLBANK Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün'e bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Palandöken İlçesindeki Harput mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışması, yeni hizmet binası başta olmak üzere ilçede yapımı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi ve Yıldız kente yeni yapılacak olan kültür merkezi projeleriyle ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Üstün'e bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Belediye olarak İLBANK 'tan sürekli istifade ediyoruz. Her zaman işbirliği ve istişare içerisindeyiz. Şuanda ise böylesine önemli bir kurumun başında daha öncesinde İLBANK tecrübesi olan ve daha sonra Ak Parti Gümüşhane Milletvekilliği yapmış tecrübesi ile bizlere her zaman öncü olacak olan bir büyüğümüzün bulunması bizler için de büyük avantaj. Başta sayın yönetim kurulu başkanımız Feramuz Üstün olmak üzere, bölge müdürümüze ve bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum." diye konuştu. Başkan Orhan Bulutlar, daha sonra Feramuz Üstün'ü Oltu Taşı tesbih ve belediyenin logosunun işlendiği bir şilt takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Bulutlar Feramuz Üstün Palandöken Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title