Haberler

Usta Oyuncu Yavuz Şeker Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Usta tiyatro ve sinema oyuncusu Yavuz Şeker, tedavi gördüğü Şişli Etfal Hastenesi'nde hayatını kaybetti

Tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı Yavuz Şeker, 1 aydır tedavi gördüğü Şişli Etfal Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Yavuz Şeker'in cenazesi, yarın Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde saat 10.30'da düzenlenecek anma töreninden sonra, Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

YAVUZ ŞEKER KİMDİR?

Yavuz Şeker, 1943 yılında Samsun'da doğdu. Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun olan Yavuz Şeker, 1961 yılında Şehir Tiyatroları'na girdi. 1963 yılında Şehir Tiyatroları'ndan ayrılarak, Gazanfer Özcan, Neşe Yulaç, Ulvi Uraz, Ankara Oyuncuları, İstanbul Güçbirliği, Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatrosu gibi özel tiyatro topluluklarında roller üstlendi. 1974'te Şehir Tiyatroları'na dönen Şeker, sinema ve dizi filmlerde oynamanın yanı sıra, reklam filmi, seslendirme çalışmaları da yaptı, radyo skeçlerinde yer aldı. En son, Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen "Bir Yaz Gecesi Rüyası" adlı oyunda rol aldı.

OYUNLARINDAN BAZILARI

Kahvehane, Deli İbrahim, Aynaroz Kadısı, Utanmazın Defteri, Genç Osman, Bir Şehnaz Oyun, Saka Kuşu, Keşanlı Ali Destanı, Çalıkuşu, Aslolan Hayattır, Metro Canavarı, Kafkas Tebeşir Dairesi, Sarıpınar 1914, Memleketimden İnsan Manzaraları, Tahteravallide Üç Kişi, Düğün ya da Davul, Hırçın Kız, Kırmızı Pazartesi, Düşüş, Nekrassov, Bir Yaz Gecesi Rüyası.

SİNEMA FİLMLERİ

Oynadığı Sinema Filmlerinden Bazıları: Keloğlan İş Başında, Sınıfta Şenlik Var, Tatlı Cadının Maceraları, Hızlı Giden Yorulur, Korkusuz Korkak, Sakar Şakir, Gırgıriye, Atla Gel Şaban.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Harbiye Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (54)

demir ersoy:

Aman neyıldızlar varmışta bu memleketde haberimiz yok

2
65
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesin,,,,,:

Allah rahmet eylesin, , , yesilcam oyunculari cogu güzel oyunculardir

40
4
yanıtYanıtla
MUSTAFAKEMAL:

Artist, müzisyen, sanatci, heykeltiras, ressam, komedyen, sihirbaz, hokkabaz, calgici, minietek, alkol, raki, bira, konyak, laiklik, ve cesitli eglenceleri avrupadan ithal etmekle, ne büyük hata yaptigimi, simdi cok iyi anladim, ancak artik is, isten gecti bir kere, , armut dalindan kopunca nasil bir daha eklenilmiyorsa, , sonradan pismanlik hic fayda vermedi, sizlere tavsiyem, , ömrünüzü, , ve nefeslerinizi oyun ve eglencelerle gecirmeyin, Allahin yolunda ibadet ederek gecirin, , oyun ve eglencenin ahirette cok büyük cezasi var, , ancak ibadet edenler cennete giriyor, , huzurlu ve mutlu olmak icin, namazlarinizi hic birakmayin, , hepinizi seviyorum. .

24
18
yanıtYanıtla
kedimobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin cok guldurdu bizi rahmetli

33
0
yanıtYanıtla
EnderMobil-IOS:

Neyseki en azından oylar hedepeye

5
24
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

Neresinden usta olmuş çok merak ediyorum!!!

3
24
yanıtYanıtla
Ismet kurtmobilWeb@haberler.com:

yesilcam oyunculari gibi yok

23
4
yanıtYanıtla
EMEKTARLAR.:

Bir zamanların emektar sanatçıları teker teker kaybolup sinemayı öksüz bırakıyorlar her biri unutulmaz filmler bıraktılar kimi zaman güldürdüler kimi zaman ağlattılar nur içinde yatsınlar.

21
1
yanıtYanıtla
gerçekçi 1:

Allah Rahmet eylesin

19
1
yanıtYanıtla
talatmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title