Haberler

Usta oyuncu Mustafa Avkıran Çukur'un kadrosuna girdi

Güncelleme:

Yeni sezona hızlı bir giriş yapmak isteyen Çukur dizisi, İrem Sak'ın ardından Mustafa Avkıran'ı da kadrosuna dahil etti. Avkıran dizide Nejat işler ve Barış Arduç'un babası Cengiz Erdenet karakterini oynayacak.

Show TV'de yayınlanan, Ay Yapım imzalı, fenomen dizi 'Çukur'un oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. 4. sezonu büyük merakla beklenen diziye son olarak usta oyuncu Mustafa Avkıran katıldı.

ÇUKUR'DA KARTLAR YENİDEN DAĞITILACAK

Dördüncü sezonu büyük heyecanla beklenen 'Çukur' için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin çekimlerine günler kala oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Usta oyuncu Mustafa Avkıran, Çağatay ve Arık Böke Erdenet'in babası Cengiz Erdenet karakteriyle hikayeye dahil olacak. Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelen Erdenet ailesinde Cengiz Erdenet'in ipleri eline alması bu sezonda 'Çukur'da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

Usta oyuncu Mustafa Avkıran Çukur'un kadrosuna girdi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mustafa Avkıran Ay Yapım Çukur Haberler

500

Yorumlar (28)

PAŞALI:

Çukur adlı komedi dizisi çok yakında başlıyor. Gülmek isteyenler ekran başına.

15
3
yanıtYanıtla
UMUT TÜCCARI:

En iyi dizi tabiki YASAK ELMA

3
13
yanıtYanıtla
halk:

BAŞINDAN SONUNA SAÇMALIKLARLA DOLU BİR DİZİ. . TIPKI BAY YANLIŞ , , ÇATI KATI AŞK GİBİ . . .

7
6
yanıtYanıtla
Mal savar:

Ya sen harbi ¿ ne alaka o dizilerle karıştırıyor sun nasılsın

yanıt1
yanıt1
bilinci açık:

dizilerin magazinin futbolun kişiye hiçbir faydası yok bunları izleyen net gerizekalıdır

7
3
yanıtYanıtla
bilinci kapalı:

insanları sen nasıl genelleye biliyorsun sen izlemiyor beğenmiyorsun diye izleyenler gerizekalı mı oluyor ? harbi kafadan rahatsızsınız

yanıt2
yanıt0
heyttt):

iyi transfer yakısışır:)

7
2
yanıtYanıtla
ADNAN ATEŞOĞLU:

ÇOK KALİTE FİLM ALLAH BİZE SEYRETTİRENLERDEN RAZI OLSUNORDU ADNAN ATEŞOĞL

5
4
yanıtYanıtla
SAYGI:

DAYI Allah aşkına doğru söyle senin tahsilin yani eğitim durumun ne benim tahminim ilkokul mezunusun en fazla ortaokul. Allah aşkına doğru cevap ver. Çünkü bu diziyi sevenlerin profilleri böyle olduğunu düşünüyorum.

yanıt0
yanıt6
Maraşlı_Ömer:

bide bu dizi en çok izlenme rekoru kırıp ödüller alıyor :) sabah bir gün kendi kendimize gülecez nasılda saçma sapan bir diziye nasıl bakmışız diye. kurtlar vadisi gibi adamlara tonlarca mermi atıyorlardı bir tane saçma bile sıyırmıyordu polatı :)

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title