Haberler

Usame Bin Ladin'in Ev Hayatına Ait Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

CIA'in halk ile paylaştığı dökümanların içinden çıkan Usame Bin Ladin'in gündelik hayatına dair görüntüler oldukça ilgi çekici.

2011 yılında CIA'in düzenlediği bir operasyon ile öldürülen El Kaide lideri Usame Bin Ladin'e ait belgeler, geçtiğimiz gün kamu ile paylaşıldı. Bin Ladin'in Pakistan'daki evinden çıkan dökümanların ve vidoların şeffaflık ilkesi gereği paylaşıldığını söyleyen CIA Direktörü Mike Pompeo, zararlı olabilecek bazı materyalllerin ise saklandığını belirtti.

ÇOCUKLARLA VAKİT GEÇİYOR

Görüntüler arasında en ilginci ise Bin Ladin'in gündelik yaşamını gösteren kareler. Dünyanın en çok aranan adamı olduğu günlerde çocukları ile atış talimleri yapan, hayvan besleyen ve oldukça neşeli olduğu görülen Bin Ladin'in torunlarına ve beslediği hayvanlara oldukça zaman ayırması dikkatlerden kaçmadı.

OĞLU DA GÖRÜLÜYOR

Videoda, Usama Bin Ladin'in oğlu ve potansiyel halefi olarak görünen Hamza bin Ladin, ilk kez bir yetişkin olarak görülüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Usame Bin Ladin Pakistan Komik - İlginç Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title