Haberler

Uşak Belediyesi Çocuk Sesler Korosu Konser Verdi

Uşak Belediyesi Çocuk Sesler Korosu, "Dünya Korolar Günü Konseri" ile ilk kez izleyici karşısına çıktı.

Bu yıl Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın talimatıyla 8-12 yaş çocuklardan kurulan Uşak Belediyesi Çocuk Sesler Korosu, Atatürk Kültür Merkezi'nde konser verdi.

Merve Nur Kale'nin şeflik yaptığı Dünya Korolar Günü Konseri'nde 22 çocuk 14 eser seslendirdi.

Konseri izleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaptığı konuşmada belediye olarak sanatın her alanda faaliyet göstermeye çalıştıklarını ifade etti.

Çocuklara teşekkür eden Başkan Cahan, "Konserle bir kez daha atılan adımın ne kadar doğru olduğunu gördük. Muhteşem bir ahenk var ve çocuklarımızdan tek bir ses çıkıyor. Ben özellikle çocuklarımızı bizlere emanet eden ailelerine, zamanlarını ayıran ve özenle çalışan miniklerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Minikleri alanında profesyonel eğitmenlerin çalıştırdığını aktaran Cahan, korunun değişik ellerde konserlere gideceğini vurguladı.

Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik ise, bir senelik yoğun bir çalışmanın sonucunu aldıklarını belirterek korunun dahada genişleyeceğini söyledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Nurullah Cahan Merve Nur Uşak AKM Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title