Haberler

Ünye'de Sıcak Asfalt Çalışması

Ünye ilçesinde altyapının ardından sıcak asfalt çalışması yapıldığı bildirildi.

Ünye ilçesinde altyapının ardından sıcak asfalt çalışması yapıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde hizmete sunulan birçok eserden sonra başta doğalgaz olmak üzere altyapı çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Altyapının ardından ana caddede sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı aktarılan açıklamada, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın, Ordu Büyükşehir Belediyesince yürütülen asfalt çalışmasını yerinde incelediği kaydedildi.

Kentin her noktasında eş zamanlı olarak çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Çamyar, "Fevzi Çakmak Mahallesi'nde doğalgaz, su, elektrik ve telekomünikasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt uygulamasına geçilmiş oldu. Kaldırımların yapılmasıyla Fevzi Çakmak mahallemiz tam bir kent kimliğine bürünecek." ifadelerini kullandı.

Çamyar, bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde desteği olan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile milletvekillerine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a da teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Çamyar Fevzi Çakmak Ordu Ünye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title