Haberler

Ünlülerin Mimarı, Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, geri manevra yapan bir çöp kamyonunun çarpmasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren, pek çok ünlünün villasının da mimarı olan 74 yaşındaki Muzaffer Aksoy, gözyaşları içinde toprağa verildi.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, geri manevra yapan bir çöp kamyonunun çarpmasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren, pek çok ünlünün villasının da mimarı olan 74 yaşındaki Muzaffer Aksoy, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Göltürkbükü Mahallesi'nde yaşayan ünlü mimar Muzafer Aksoy, geçen 23 Mayıs sabahı gittiği bir marketten evine dönkmek üzere yola çıktı. Atatürk Caddesi ile 39'uncu Sokağın kesiştiği köşeye gelen Aksoy'a, geri manevra yapan Günday Akar'ın (34) kullandığı 07 MVS 23 plakalı çöp kamyonu çarptı. Evli, 2 çocuk, 1 torun sahibi Aksoy, çarpmanın etkisiyle düşüp, başını yere vurdu. Marketten çıkan müşteriler ve yakındaki bir taksi durağındaki şoförler yardıma koşup, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Aksoy, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Aksoy, burada doktorların çabalarına rağmen kurtarılamazken, kazanın ardından gözaltına alınan çöp kamyonu şoförü Akar, aynı gün sevk edildiği adliyede tutuklandı. Erdal Özyağcılar, Perran Kutman ve Kenan Doğulu gibi pek çok ünlü ismin villalarının bulunduğu Türkbükü Evleri Sitesi'nin de mimarı olan Aksoy'un ölümü yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

MİMARLAR VE BÜYÜKELÇİLER KATILDI

Aksoy için bugün ikindide, Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Feyzullah Arif Korkmaz Camisi'nde, cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Aksoy'un eşi Güler Aksoy, kızı Selin Aksoy ve oğlu Kemal Aksoy, emekli büyükelçiler ve mimarlar ile yakınları ve sevenleri katıldı. Aksoy'un eşi Güler ve kızı Selin Aksoy uzun süre tabutun başından ayrılmayıp, gözyaşı döktü.

ÖRNEK BİR MESLEKTAŞIMIZDI

Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği eski başkanı Hamdi Erdoğan, "Muzaffer ağabey yaptığı çalışmalar ve projeler ile birçok genç mimara örnek olmuştur. Ani ölümü bizleri çok üzdü. Odamızın üyesiydi. Onun değerli fikirlerinden çok yararlanıyorduk, nur içinde yatsın" dedi.

Kılınan namazın ardından Aksoy'un cenazesi Göltürkbükü Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title