Haberler

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu'nu öldüren zanlı yakalandı

Güncelleme:

Çekmeköy'de bulunan bir hayvanat bahçesinde çıkan silahlı kavgada, kamuoyunda 'ünlülerin hocası' olarak da bilinen bioenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin öldürülmüştü. Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli Mustafa Ö. yakalandı.

Olay, 9 Mart'ta Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi, 30 Ağustos Caddesi üzerinde bulunan bir hayvanat bahçesinde meydana geldi. İddialara göre hayvanat bahçesinde kamuoyu tarafından 'ünlülerin hocası' olarak da bilinen Salih Memişoğlu ile Mustafa Ö. bir araya geldi.

ÜZERİNDEKİ SİLAHI ÇIKARTARAK KURŞUN YAĞDIRDI

İkili arasında bir süre sonra tartışma yaşanırken, Mustafa Ö. üzerindeki silahı çıkartarak Salih Memişoğlu, Ömer Faruk Zengin ve Osman Ö.'ye ateş etti. Olayda Memişoğlu ve Zengin hayatını kaybederken, Osman Ö. de yaralandı.

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu'nu öldüren zanlı yakalandı

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından kaçarak kayıplara karışan Mustafa Ö., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Mustafa Ö.'nün emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu'nu öldüren zanlı yakalandı

NE OLMUŞTU?

Çatalçeşme Mahallesi 30 Ağustos Caddesi üzerinde dün 13.30 sıralarında meydana gelen olayda, hayvanat bahçesinde daha önce işletmecilik yapan Mustafa Ö.'nün daha sonra buradan ilişkisi kesildi.

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu'nu öldüren zanlı yakalandı

İddialara göre Mustafa Ö., alacak verecek meselesi nedeniyle geçtiğimiz gün hayvanat bahçesine geldi. Görgü tanıklarının polise verdiği ifadeye göre, Mustafa Ö., Salih Memişoğlu'yla hayvanat bahçesinin ofisinde konuşmaya başladı.

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu'nu öldüren zanlı yakalandı

Çıkan tartışmada Mustafa Ö., belinden çıkardığı tabancayla önce Salih Memişoğlu'na daha sonra da hedef gözetmeksizin ofis içerisinde bulunan Ömer Faruk Zengin ile Osman Ö'ye kurşun yağdırdı.

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu'nu öldüren zanlı yakalandı

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Ağır yaralanan Osman Ö., olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ofis girişinde bulunan Memişoğlu ve ofis içinde bulunan Ömer Faruk Zengin hayatını kaybetti.

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu'nu öldüren zanlı yakalandı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Çekmeköy Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

MERSİN 33:

Ya benim cenazemde 30 kişi olacak ta bu zatı muhterem de neden bin kişi? Bu kanun bana işliyor da bu tür zatı muhteremlere neden işlemiyor ? Cenazemde 32 kişi oldu mu hemen kolluk kuvvetleri geliyor da . . . . . . . . . Amaaan , benimki de çene yormak . Anlasana MERSİN''Lİ bu kişiler özel ve bizim taraftan kişiler . Yaaaa

11
7
yanıtYanıtla
AYNADAKÎ GERÇEK:

Mersinli sende iyi niyetli biri değilsin.Kalbinde fesatlık dolu her şeyde fitne arayan birisin.Ulan sen öldükten sonra kalabaliga ve gösterişe ne gerek var.Güzel hayirlı işler yapmışsan, Ibadetini yapmışsan ne mutlu sana.

yanıt1
yanıt0
abdullah leblebi:

Ünlüler dediğklerinize baktım lüzumsuz kişiler

10
0
yanıtYanıtla
Kul:

Ölum geldimi haci hoca dinlemiyor

yanıt0
yanıt1
Ali bey:

Akilsiz Hoca mis demmekki

4
6
yanıtYanıtla
aklı selim:

idrak-i maali bu küçük akla gerekmez, zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez

yanıt0
yanıt0
Ali bey:

Yav Bu miletin beyini yokmuda akil hocasiymis Böyle lerini yasaklacasin Allah akil fikir versin

7
3
yanıtYanıtla
Unutmaz:

Her boşluğun bir doldurani vardır buna gitmezse o kişiler modern tıbbın ilaçları ile ya bağımlı olup cikiyor yada bir ip alıp sallanıyor herşeye bilimsel bakıp duyguyu yok edenden bilim bilim değildir vesselam

yanıt0
yanıt0
ABİ:

Merhum` a Allah rahmet eylesin de, şu metafizik uzmanlığı da ne oluyor, Eğitimi nerede veriliyor, uzmanlık diplomasını kim veriyor. Bu uzmanlar kimlere ne işler yapıyor da geçimlerini sağlıyorlar.

8
2
yanıtYanıtla
Usta:

Boş bir iş. Boş adamlar uğraşıyorlar. Sen boş ver bu işi abi.

yanıt4
yanıt1
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title