Haberler

Alessandro Safina, Meyra ve ENBE Orkestrası ile Aynı Sahnede

Güncelleme:

Alessandro Safina, 26 Eylül'de sahne alacağı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda Meyra ve ENBE Orkestrası eşliğinde unutulmayacak bir konser sunacak.

Ünlü İtalyan tenor Alessandro Safina, 26 Eylül 2013 Perşembe akşamı 'Turkcell Yıldızlı Geceler' kapsamında sahne alacağı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda Meyra ve ENBE Orkestrası eşliğinde seslendireceği birbirinden güzel parçalarının yanı sıra çok özel sürprizleri ile İstanbullu hayranlarına unutulmayacak bir konser sunacak.

'Luna' şarkısı ile hafızalara kazınan, dünyada Pavarotti, Carreras ve Domingo'nun ardından mirası devralan 'neo klasik' tenor Alessandro Safina, 26 Eylül 2013 Perşembe akşamı BKM organizasyonuyla gerçekleşen 'Turkcell Yıldızlı Geceler' kapsamında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konseri ile Türk dinleyicilerinin kalbini bir kez daha fethetmeye hazırlanıyor.

Harbiye Açıkhava sahnesinde Enbe Orkestrası ve Meyra'nın eşliğinde hayranlarının karşısına çıkacak olan Safina, konserde sürpriz parçalarda da Meyra ile düet yapacak. İlk defa 2005 yılında ülkemizi ziyaret eden ve Sezen Aksu, Sertab Erener ve Ferhat Göçer gibi birçok ünlü isimle düetlere imza atan Alessandro Safina, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nun muhteşem ambiyansından yayılacak kadife sesiyle tüm İstanbul'u yeniden büyüleyecek.

Safina'dan albüm müjdesi

Ünlü İtalyan tenor, Ekim ayında GNL prodüksiyonu ile Türkiye'de bir albüm çıkarmaya hazırlandığının da müjdesini veriyor. Yeni albümün en beğeni toplayacak parçalarından biri olmaya aday 'Da Troppo Tempo', Alessandro Safina'nın güçlü sesiyle Meyra'yı ve ENBE Orkestrası'nı bir kez daha buluşturuyor. Albümde, kendisine eşlik edecek sürpriz isimlerle birlikte Safina'nın hangi parçaları seslendireceği ise şimdiden merak konusu…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alessandro Safina Enbe Orkestrası Harbiye Meyra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title