Haberler

Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol ile Eşi Tek Celsede Boşandı

Güncelleme:

Sunduğu yarışma programıyla tanınan Ali İhsan Varol ile eşi Ayşe Varol, tek celsede boşandı.

"Kelime Oyunu" adlı yarışma programının sunucusu Ali İhsan Varol ile eşi Ayşe Varol, gizli görülen duruşmada tek celsede boşandı. Mahkeme çiftin çocuğunun velayetini anneye verdi.

BASINA KAPALI DAVADA BOŞANDILAR

İstanbul Aile Mahkemesi'ne avukatları aracılığıyla başvuran Ali İhsan Varol, eşi Ayşe Varol'a "evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı boşanma" davası açtı. Eşiyle boşanma konusunda anlaşmaya varan ünlü sunucu, boşanmalarına karar verilmesini istedi. İstanbul Aile Mahkemesi'nde basına kapalı olarak görülen davada Ali İhsan Varol ile davalı Ayşe Varol çocuklarıyla birlikte katıldı.

ÇOCUĞUN ANNEDE KALMASINI İSTEDİLER

Yaklaşık yarım saat süren duruşmada mahkeme taraflara boşanma konusunda anlaşıp anlaşmadıklarını sordu. Varol çifti boşanmak istediklerini mahkemede bir kez daha tekrarladı. Tarafların boşanmasına karar veren mahkeme, çiftin talebi doğrultusunda çocuğun velayetini anneye verdi. Çiftin birbirinden ne kadar tazminat ve nafaka istediği açıklanmadı.

Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol ile Eşi Tek Celsede Boşandı

EŞİNE ŞİDDET UYGULADIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Ayşe Varol, 5 ay önce Sarıyer Polis Merkezi'ne başvurarak eşi Ali İhsan Varol'un kendisine hakaret ettiğini ve yumruk attığını öne sürerek şikayetçi olmuştu. Savcılık, Ali İhsan Varol'a eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla 3,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlamıştı.

TWİTTER'DAN KENDİSİNİ SAVUNMUŞTU

Ali İhsan Varol da bunun üzerine Twitter hesabından açıklama yaparak kendisini savunmuştu. Varol, "Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar' demişti.

Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol ile Eşi Tek Celsede Boşandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Aile Mahkemesi İhsan Varol Ayşe Varol Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

EBUBEKİR:

ÇOK ŞAŞIRDIM ALİ İHSAN VAROL İYİ BİRİNE BENZİYORDU. PROGRAMINDA BELLİ OLUYORDU KENDİSİNİ SEYREDERDİK. ALİ İHSAN VAROL İYİ BİRİ OLDUĞUNA RAĞMEN EŞİNE ŞİDDETİNE ÇOK ŞAŞIRDIM DEMEKKİ İYİLİĞİNİ NUMARADAN YAPIYOR MUŞ.

8
12
yanıtYanıtla
AYBÜKE:

SANA KATILIYORUM. BENDE ŞAŞIRDIM. NORMALDE İYİ BİR İNSAN GÖRÜNÜMÜ ÇİZİYOR.

yanıt4
yanıt11
Derya:

Siz şiddet uygularken falan gördünüz herhalde. Ya da eski eşinin çok yakın arkadaşı, akrabası falansınız? Bu kadar emin olduğunuza göre

yanıt3
yanıt0
EBUBEKİR:

DERYA İSTERSEN ARAŞTIRSAN İYİ OLUR. ARKADAŞI FALAN AKRABASI FALAN DEĞİLİM. BEN SADECE ARAŞTIRDIM. BOŞUNAMI BOŞANDILAR DEMEKKİ ORTADA BİR ŞEY VAR.

yanıt0
yanıt0
REALİST GENÇ:

abi kadınmı kessin iftiradır kadın istesin kardeş kardeşi öldüttürür kadın istesin adamı idama götürür ulen son zamanlarda bu kadınlar çok şirret olmaya başladı gönlünü birisine kaptırdımı binbir entrika ve oyunla başındaki adama hertürlü kötülüğü yaptırır kadın kadının oyunu bitmez

8
7
yanıtYanıtla
Ümraniyeli...:

Ali İhsan Varol adam gibi adamdır. .

11
3
yanıtYanıtla
ali d.:

realist genç çok iyi özetlemiş tebrik ederim yaşı kaç bilmiyorum ama çok acılar yaşamış 62 yaşında biri olarak kendisini takdir ettim ayrıca aliihsan güzel bir insan bundan sonraki yaşamında mutluluklar dilerim

10
1
yanıtYanıtla
Harbici...:

Kelime oyunu yapma bize Ali ihsan varol :)

4
4
yanıtYanıtla
kelimeler:

Ali ihsan beyin şiddet uyguladığına kesinlikle inanmıyorum. aldırmayın siz milletinde eski eşinizin de laflarına. yarışma sunuculuğuzdan tanıyoruz sizin nasıl biri olduğunuzu. .

5
1
yanıtYanıtla
...........:

Kadın yarışmacılarla flört ediyor gibi . kavgaları bu yüzdendir

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title