Haberler

Şarkıcı Fatih Bulut'un yaptığı açılışta 3 bin adet döner 1 saatte tükendi

Güncelleme:

Bursa'da döner salonu açan işletmeci açılışta şarkıcı Fatih Bulut'u sahneye çıkardı. İlginin yoğun olduğu açılışta 3 bin adet döner 1 saat içinde tükendi.

Geçtiğimiz günlerde yeğeninin asker gecesinde havaya ateş açtığı gerekçesiyle tepki çeken şarkıcı Fatih Bulut, Bursa'da bir açılışta sahne aldı. Bulut'u gören vatandaşların açılışa ilgisi oldukça yoğundu. Sevgi seline uğrayan ünlü şarkıcı 'Çok Sevdim Yalan Oldu şarkısı ile kendisini dinlemeye gelenleri kendinden geçirdi.

VATANDAŞLAR SIRAYA GİRDİ

Bursa'da ilk şubesi açılan döner, çorba ve künefe salonu, sabahın ilk saatleriyle doldu taştı. 500 kilogram etin bulunduğu döner, kısa sürede tükendi. 3 bin adet hazırlanan et dürümden almak için vatandaşlar bir biriyle yarıştı. 7 gün 24 saat Bursa halkına Kestel'deki şubesinde hizmet vereceklerini belirten firma sahibi Adem Usta, kısa süre içerisinde arz ve talebe göre diğer ilçelere de hizmet götüreceklerini söyledi.

Şarkıcı Fatih Bulut'un yaptığı açılışta 3 bin adet döner 1 saatte tükendi

500 KG ET DAĞITILDI

Kestel'e yakışır bir mekan açtıkları için mutlu olduklarını dile getiren Adem Usta, "Yaklaşık 6 aylık bir çalışma sonunda böyle bir mekanı ortaya çıkardık. Özellikle kalitemiz ve fiyatlarımız da iddialıyız. Bugün buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Tahminen 500 kilogram et dağıtıldı. Dağıtılmaya da devam ediyor. Yaklaşık olarak 3 bin porsiyon dürüm ikram ettik. İnşallah beğenilmiştir. Açılış heyecanı ve yoğunluğuyla aksaklıklar olmuş olabilir. Burada sadece döner olmayacak. 10 çeşide yakın çorbamız olacak. Bunun haricinde öğlenleri özel getirdiğimiz kuru fasulyemiz olacak. Tatlı olarak da Hatay'dan getirdiğimiz ustamızın elinden künefe sunumumuz olacak" dedi.

Şarkıcı Fatih Bulut'un yaptığı açılışta 3 bin adet döner 1 saatte tükendi

FATİH BULUT'LA COŞTULAR

Açılışın ardından sahne alan Fatih Bulut ve Adem Gümüşkaya ise Kestellilere unutulmaz bir gün yaşattı. Vatandaşlar özellikle Fatih Bulut'un "Çok Sevdim Yalan Oldu", Adem Gümüşkaya'nın ise 'Adını Dağlara Yazdım' şarkısı ile kendinden geçti. Açılışa ayrıca Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve çok sayıda davetli katıldı.

Şarkıcı Fatih Bulut'un yaptığı açılışta 3 bin adet döner 1 saatte tükendi

Şarkıcı Fatih Bulut'un yaptığı açılışta 3 bin adet döner 1 saatte tükendi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Bulut Kestel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (26)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ulan toplasan 10 lira etmeyecek dürüm için bu rezilliğe nasıl katlanırlar

33
3
yanıtYanıtla
ziyaa:

Seni tuzun kuru tabii! İnsanlar aç, Coşkunnnn!

yanıt3
yanıt3
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Açmı!!!güldürdün be koçum Allah ta seni güldürsün:))

yanıt5
yanıt2
ziyaa:

Akıllı ol! Aklını alırım la Coşkun dingili

yanıt4
yanıt7
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Uvvv hele klavye samurayına bak tamam abi alırsın aklımı en "kıllısından":))

yanıt4
yanıt11
Black sword:

Kızının 30-40 sayfalık ödevini devlet kurumunun yazıcısından çıkaran zihniyet bozuk zihniyet, baştakiler eleştiriliyor ama toplum beleşçi ruh hastası, parası bile olsa bedava zıkkım arar!

24
1
yanıtYanıtla
Tl:

Hastaneler bedava diye hastaneden çıkmayanlar var

yanıt4
yanıt0
Adanalı cabo:

Gardaş helal sana tek ödev değil beceriksiz bazi bayan memurlar da pasta börek tariflerini çıkarıyor bunuda atlamayalim

yanıt5
yanıt0
Black sword:

Ülkenin kültür seviyesi çok iyi

24
1
yanıtYanıtla
..:

BURDA MEVZU PARA MEVZUSU DEĞİL . BİZİM MİLLETİMİZ BÖYLE İŞTE . BİR ÇOĞU MEZARCI . CEBİNDE PARASI OLSA BİLE BELEŞ YEMEK VARKEN EZİLMEYİ GÖZE BİLE ALIR .

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title