Haberler

Ünlü Şarkıcı Murat Boz'un Sosyal Medya Hesabından Çocukluk Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Murat Boz sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Murat Boz'un fotoğrafını "Kalabalık kadar yalnız" notuyla paylaşması dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Murat Boz sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Murat Boz'un çocukluk fotoğrafı takipçileri tarafından çok sayıda beğeni aldı.

"KALABALIK KADAR YALNIZ"

Ünlü şarkıcı Murat Boz çocukluk fotoğrafını "Kalabalık. Kalabalık kadar yalnız. Şükür. Hayaline kavuştu bu çocuk. Bütün çocukların hayallerine kavuşması dileğiyle..." yorumuyla paylaştı. Murat Boz'un yorumu takipçileri tarafından yalnızlık mesajı verdiği şekilde değerlendirildi.

Ünlü Şarkıcı Murat Boz'un Sosyal Medya Hesabından Çocukluk Fotoğrafını Paylaştı

"ASLI ENVER'İ HALA UNUTAMADI"

Murat Boz geçtiğimiz günlerde Aslı Enver ile birlikte olduğu zamanlardaki fotoğrafları Instagram hesabından kaldırmamasıyla gündeme gelmişti. Boz'un takipçileri "Murat, Aslı'yı hala unutamadı" yorumunu yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Eliz Sakuçoğlu:

MURAT BENİM

4
5
yanıtYanıtla
tuncay kilinc:

cöo ozamanda kafasi uzayli lar gibi büyükmis ayni sivas kavunu gibi seni kim Ünlü yapmis anlayamadim gitti

1
5
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Keşke hep çocuklar gibi tertemiz ve masum kalabilsek...

4
0
yanıtYanıtla
Murat boz:

Aslıda kim? hatırlamıyorum bile, çoktan unuttum gelsin yeni aşklar.

3
1
yanıtYanıtla
Aslı Enver:

Asıl ben seni unuttum umrum dışısın tamammı:))

yanıt3
yanıt0
murat boz:

bana kızmı yok

4
0
yanıtYanıtla
TÜRK DİL KURUMU:

-mı ayrı yazılır

yanıt5
yanıt0
ASLI ENVER:

murat da kim ?

2
1
yanıtYanıtla
özgee:

murat aklını başına devşir senin diğer yarın aslı. . bu hayatta başına gelebilecek en güzel şeylerden biridir kendisi. bunu sende biliyorsun. ! üzülüyorum size :(

1
2
yanıtYanıtla
Doğrusu:

Zaman uzun bir süreç ne zaman ne olacağı meçhul, Ondan dolayı her zaman hayırlısını talep etmek daha iyi olur. Herkes için en hayırlısı olması dileğiyle.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title