Haberler

Ünlü Oyuncuya Hayat Kadını Muamelesi!

Güncelleme:

Siyahi aktris Daniele Watts ABD polisinin ırkçı saldırısına maruz kaldı sonrada Facebook üzerinden bu olayı yayınladı. Saldırı tüm ülkede yankı uyandırdı.

ABD'de siyah bir aktris ile beyaz kocası, yolda yürürken polisin saldırısına uğradı. Genç kadının kocası, polisin aktrisi "fahişe" sandığını iddia etti.

Quentin Tarantino'nun Django Unchained filminde siyah köle kadını rolüyle tanınan Danièle Watts, eşiyle yaptığı bir yürüyüş sırasında "fahişe" olarak nitelendirildi.

Watts'ın Facebook hesabından aktardığı olayda, bir Studio City polis memuru, Watts ve eşinin sokakta birbirlerine sevgilerini göstermelerini izledikten sonra, siyah aktristen kimliğini göstermesini istedi. O sırada babasıyla telefonda konuşan Watts, yanlış bir şey yapmadığını söyleyerek, polisin talebini reddetti. Daha sonra polis memurlarının sayısı iki oldu ve genç aktrisin ellerini arkadan bağlayarak gözaltına aldılar.

Konu hakkında açıklama yapan Watts'ın eşi Chef Brian James Lucas ise, polislerin beyaz bir adamla siyah bir kadının yolda yürürken birbirine yakınlaşmasını "fahişe ile müşteri ilişkisi" olarak değerlendirdiğini söyledi. Lucas, farklı renklere sahip bir çift oldukları için seçildiklerini de öne sürdü.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Quentin Tarantino Django Unchained James Lucas Facebook Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title