Haberler

Ünlü Oyuncuya Anneler Günü Öncesi Sanatçı Desteği

Güncelleme:

Ahu Tuğba, 'Bu sefer susmam' dedi. Kızı Anjelik Calvin sosyal medyada yazılanlara teşekkür etti.

Kuşum Aydın, canlı yayın konuğu manken Okan Canbolat'a, ' Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik ile arkadaş mısınız? Gezip tozmuşluğun mu var?' şeklinde bir soru sormuştu. Bunun üzerine Ahu Tuğba, Kuşum Aydın'a Facebook hesabı üzerinden, 'Sen benimle dans et istersen evladımla değil' şeklinde verdiği cevapla sosyal medyada büyük yankı buldu. Kuşum Aydın'a oldukça sinirlenen Ahu Tuğba'yı, sanatçı arkadaşları teselli etmeye çalıştı ama Tuğba, Sanat Müziği sanatçısı Onur Akay'a 'Bu sefer susmam' diyerek, hâlâ çok sinirli olduğunu ima etti.

Serpil Çakmaklı: Ahu, Aydın'la arkadaşlığı olduğu için kırıldı. Aydın gereksiz bir soru sordu. Çoçuklarımızı böyle asılsız sorularla kimse polemik yapamaz, isim kullanamaz. Sana katılıyorum ama üzülme herkes seyredince anlıyor meseleyi.

Onur Akay : Sabah başka bir konu hakkında Serpil Çakmak'lı ile konuştum. "Etrafımız sahtekarlarla dolu. İnsanların çocukları için dost, arkadaş bile yok. Herkesi dost sanıyoruz ve kendimizi kandırıyoruz." dedi. Çok doğru söylüyor. Bizim piyasada dost bulmak çok zor. Anjelik'in ne kadar çalışkan, saygılı ve çok düzgün bir hayatı olduğunu herkes biliyor. Ben inanıyorum onun başarıları ile çok yakında Türkiye gurur duyacak. Ahu ablacım anneler evlatları için neler yapabilir gösteriyorsun. Bu konuda taviz vermeden gösterdiğin duruşunu ve şimdiden anneler gününü kutluyorum, sizi seviyorum.

Sevim Egesoy: Anjelik nazarlardan, kötü göz ve dillerden uzak olsun. O bizim hâlâ bebeğimiz. Herkesin dili kendine.

Ahu Tuğba: Sevgili Onur Akay, yıl 2011 yer Amerika. Bir akrabamızın vefatı dolayısıyla kızımı USA'da yalnız bırakamadım. Okulundan 15 gün izin alarak Türkiye'ye geldik ve kızımı getirmenin bedelini çok ağır ödedim. Seda Sayan'ın televizyon programında bir kişi bağlandı ve yine büyük bir iftira atıldı. Mahkemelerle cevap verdim. Bunu Nurcan Sabur çok iyi bilir. Bu sefer susmam. Dünyada hangi anne ve baba susar? Allah evlatlarımızı kuru iftiradan saklasın, Allah bütün evlatlarımızı korusun.

Anjelik Calvin: Güzel düşünceleriniz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Onur Akay sizin gibi asıl ve içten bir sanatçıyı tanımak benim için değerli. Bizde seni çok seviyoruz ve kocaman öpüyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Onur Akay Ahu Tuğba Calvin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title