Haberler

Çocuklar Duymasın'ın Seyyar Tayyar'ı Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Güncelleme:

Çocuklar Duymasın dizisinde 'Seyyar Tayyar' rolü ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya, akciğer yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Çocuklar Duymasın dizisinde Seyyar Tayyar rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya, Pendik'te özel bir hastanede akciğer yetmezliğinden yoğun bakıma alındı.

ÜNLÜ OYUNCU YOĞUM BAKIMDA

Çocuklar Duymasın dizisinde 'Seyyar Tayyar' rolüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Muhammet Emin Gümüşkaya, gün içerisinde KOAH atağı nedeniyle Pendik'te bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede solunum cihazına bağlanan ünlü oyuncu Gümüşkaya, yoğun bakıma alındı.

Çocuklar Duymasın'ın Seyyar Tayyar'ı Yoğun Bakıma Kaldırıldı

EMİN GÜMÜŞYAKA KİMDİR?

1985 yılında "Bay Alkide oynayarak dizi oyunculuğuna başladı. Özellikle 2010 yılında Çocuklar Duymasın adlı dizide başarıyla canlandırmış olduğu Seyyar Tayyar karakteri ile halkın sevdiği oyuncular arasına girmeyi başardı. Emin Gümüşkaya, Tiyatroya 1964 yılında Bursa Halkevi'nin Oda Tiyatrosu'nda, Orhan Asena'nın Kapılar adlı oyununda Topal rolüyle başladı. William Shakespeare tarafından yazılan Hırçın Kız adlı tiyatro oyununda aldığı rol ile 1972 yılında Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosuna geçti. Daha sonra pek çok oyunda rol aldığı gibi yönetmenlik de yaptı. 1994 yılında bu görevine ek olarak Osmangazi Belediyesi'nin sanat danışmanlığını üstlendi. Beledri binasının elden geçirilmesini sağlayarak burada tiyatro oyunculuğu kursları düzenledi ve yönetti.

Çocuklar Duymasın'ın Seyyar Tayyar'ı Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Emin Gümüşkaya, 1996-1998 ve 1999-2001 yıllarında Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu Müdürü görevi yaptı. Burada yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle 2001 yılında yargılandı. Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Kamuoyunda 'perde operasyonu' diye bilinen davada, sanıklar, 'Devlet Tiyatroları'nı usulsüz harcamalarla zarara sokmak' suçundan yargılandı. Mahkeme suçlarını sabit gördüğü Rahmi Dilligil, Emin Gümüşkaya ve Hasan Acar'ı 3'er yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırırken, 13 sanık beraat etti. 2002 yılında Devlet Tiyatrolarından emekli oldu.

Çocuklar Duymasın'ın Seyyar Tayyar'ı Yoğun Bakıma Kaldırıldı

İlk eşinden boşanmış olan Emin Gümüşkaya'nın bir çocuğu vardır. Gümüşkaya, 12 Şubat 2001 yılında tiyatrocu Belgin Bilgin ile evlendi. 2015 yılında senaryosunu Birol Güven'in yazıp yapımcılığını da Birol Güven'in yaptığı ve yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat'ın yaptığı "Merdiven Baba" adlı sinema filminde Hacı Ali Konuk, Esra Dermancıoğlu, Emin Gümüşkaya, Aşkın Şenol, Özlem Balcı ile beraber oynadı.

Çocuklar Duymasın'ın Seyyar Tayyar'ı Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emin Gümüşkaya Pendik Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
500

Yorumlar (27)

Dersimli:

ölsede hevla yesek.

2
8
yanıtYanıtla
apo:

sen dersimli olamazsın .dersimliler delikanlı olur sen olsan olsan bir hiçsin yani sana yanlışlıkla insan ismi vermişler eyyy sòzde DERSÌMLİ

yanıt3
yanıt4
CANİSİ 64:

CANİSİ 63 İNSANLIK HİÇ DOĞMADI Kİ ÖLSÜN

yanıt0
yanıt0
Efsane72:

Sifayi da Seyyar tayyar bulsunda görelim. Nursuz. . . Eden bulur. Bu dünyada ne ekersen onu bicersin. Arpa ekipde bugday kaldirani görmedik daha. . . . Belki Tayyar kaldiriverir ne dersiniz. . . Hahahaha

0
9
yanıtYanıtla
TİLİŞ:

NOLDU LA

yanıt0
yanıt1
YETMİŞ3:

Allah şafi adına hürmeten acil şifalar versin inşallah.

8
0
yanıtYanıtla
Canay can:

Gecmis olsun unarim kusa zamanda sagligi duzelir,Acil sifa diliyorum,hatasiz insan olmaz gecmuste yaptigi yanlusin cezasini cekmis ,bunlari burda yazmanin ne anlami vardi,

6
1
yanıtYanıtla
Gullu:

Ölum gercek gerisi hepsi yalan her canli birgun olumü tatacaktir oda sorasini bekliyordur

6
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

SİYASİLER BİRBİRİYLE DİDİŞİRKEN ÜLKEDE, PAHALILIK, İŞSİZLİK, PKK , SURİYELİ MÜLTECİLER BU DA YETMEZMİŞ GİBİ SUUDİLERİN GAZETECİ SORUNU ÇIKTI BU SIRA İSRAİLİN VE BATILI DEVLETLERİN AKDENİZDEKİ ENERJİ SAHALARININ ÜSTÜNE YATMA GAYRETİ GÖZDEN KAÇIYOR. MİLLET BİRBİRİYLE UĞRAŞACAĞINA DİKKATİNİ BURALARA VERSİN TÜRKİYE NE ZAMAN GÜÇLENMEYE KALKSA İÇERİDE YALANCI HIRSIZ BASKICI MENFAATÇİ BECERİKSİZ POLİTİKACILAR DIŞARIDA BATILILAR TARAFINDAN ÇÖKERTİLMEYE ÇALIŞILIYOR

6
1
yanıtYanıtla
Efsane72:

Bu haber ile ne alaka???

yanıt0
yanıt4
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title