Haberler

Ünlü Oyuncu Berna Öztürk'e Galada Saldıran Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

‘Karımı Gördünüz mü?’ filminin galasında oyuncu Berna Öztürk’e saldıran ve daha önce de kendisini sosyal medyadan taciz ettiği iddia edilen takıntılı hayranı, Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

'Karımı Gördünüz mü?' filminin galasında oyuncu Berna Öztürk'e saldıran ve daha önce de kendisini sosyal medyadan taciz ettiği iddia edilen takıntılı hayranı, Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheli, adliye girişinde gazetecilerin "Neden saldırdınız?" sorusuna "Ben kimseye saldırmadım" diye cevap verdi.

Ümraniye Hilton Garden Inn Otel'de 'Karımı Gördünüz mü?' filminin galasında şüpheli Mert Ö., oyuncu Berna Öztürk'ü kolundan tutarak dışarı çıkarmaya çalışmıştı. Berna Öztürk korku içinde kendini kurtarmaya çalışırken, şahıs Öztürk'ün yanında bulunanlar tarafından uzaklaştırılmıştı. Mert Ö.'nün daha önce de oyuncu Berna Öztürk'ü sosyal medyadan taciz ettiği iddia edilmişti. Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Mert Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüpheli, gazetecilerin "Neden saldırdınız?" sorusuna "Ben kimseye saldırmadım" cevabını verdi. Şüphelinin rahat tavırları ise dikkat çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Anadolu Adliyesi Berna Öztürk Kartal 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title