Haberler

Ünlü model Günay Musayeva, AVM çıkışı sütyensiz görüntülendi

Güncelleme:

Taha Tatlıcı'dan olaylı bir şekilde ayrılan ünlü model Günay Musayeva, önceki gün AVM'den çıktıktan sonra objektiflere yakalandı. Sütyen takmadığı görülen Musayeva, henüz hayatında kimsenin olmadığını söyledi.

Sevgilisinden kanlı bıçaklı bir şekilde ayrılan Günay Musayeva, özel hayatı hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Snob Magazin'in haberine göre, ünlü model, "Hayatımda kimse yok. Uzun bir sürede olamayacak. İşime ve oğlumun eğitimine odaklandım" ifadelerini kullandı. Musayeva'nın sütyen takmaması ise dikkatlerden kaçamadı.

Musayeva'nın AVM çıkışı telefonunda ne dinlediği merak konusu oldu. Ünlü modelin sportif giyim tarzı da dikkat çekti.

ESKİ SEVGİLİSİNİ BIÇAKLA YARALAMIŞTI

Museyava'nın oğlunu ve kendisini darbettiği iddiasıyla eski sevgilisi Taha Tatlı'yı bıçakladığı öne sürülmüştü.

DAVALIK OLMUŞTU

Taha Tatlıcı'nın ihbarı sonrası ünlü manken hakkında dava açmıştı. İstanbul Ailenin Korunması Bürosunca olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

"BIÇAK ONA BATTI, BEN KENDİMİ KORUYORDUM"

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Günay Musayeva olayda asıl kendisinin darbedildiğini ve mağdur olduğunu belirterek, "Taha çok sinirliydi. Oğlumu dövdü. Oğlumu ve kendimi korumak için bıçağı alarak karşısına geçtim. Üzerime saldırdığında bıçak ona battı. Ben kendimi koruyordum" ifadelerini kullanmıştı.

2 BUÇUK YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonunda ünlü manken hakkında, "Silahla yaralama" suçundan dava açıldı. 2,5 yıla kadar hapsi istenen ünlü manken, Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. Bıçaklanan Taha Tatlıcı, ünlü mankeni ve çocuğunu dövdüğü ile ilgili iddialar hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı.

"ÇOK CANIM YANIYOR"

Konu hakkında 2. Sayfa programına açıklama yapan ve iddiaları yalanlamayan Musayeva, "Çok canım yanıyor, üzgünüm zor anlar daha fazla konuşmak istemiyorum" demişti.

Ünlü model Günay Musayeva, AVM çıkışı sütyensiz görüntülendi

Ünlü model Günay Musayeva, AVM çıkışı sütyensiz görüntülendi

Ünlü model Günay Musayeva, AVM çıkışı sütyensiz görüntülendi

Ünlü model Günay Musayeva, AVM çıkışı sütyensiz görüntülendi

Ünlü model Günay Musayeva, AVM çıkışı sütyensiz görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Günay Musayeva Cinsellik Cinsellik Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (29)

TELESKOP:

46 Senedir yurt disinda yasiyorum bir kere olsun haberlerde yok gogsunun ucu yok frikikmis diye haber yapildigini gormedim. Biraz ise yarar seylere odaklansaniz derim.

30
1
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

BAK ISTE DOVIZI FALAN UNUTTUK NE EKONOMI NE SIKINTI KALDI...... SAGOLUN

14
3
yanıtYanıtla
Yrk:

Sen rahat ol lan hasan husiii

yanıt1
yanıt2
desinler için haca giden haci:

Kim bu süslü leylek?

13
0
yanıtYanıtla
bobo:

bizim memleketteki bu tipler yetersiz kalmış ithale dönmüşler galiba

10
1
yanıtYanıtla
ero:

ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA HABER OLACAK BAŞKA HİÇ BİR ŞEY KALMAMIŞ GİBİ İNSANLARIN BİR YERLERİNİ HABER YAPIYORSUNUZ , BU YAPTIĞINIZ RESMEN TACİZ VE ÖZGÜR YAŞAMA MÜDEHALEDİR. NE BİÇİM HABER BU YAHU.

10
0
yanıtYanıtla
dukombo:

kimin cehennemlik olduğunu Allah cc bilir!

6
3
yanıtYanıtla
Hacı Güven:

Böyle gübreleri bulup gösteriliyor, Bunlar cehennem odunu .....

7
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Bu haberde sonra...dolar ve euronun 3tl altina düsecegini düsünüyorum...

6
1
yanıtYanıtla
Kürsat:

Insanlara Bu tacizi birakin

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title