Haberler

Ünlü İsimlerden Beşiktaş'taki Terör Saldırısına Lanet Yağdı!

Güncelleme:

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen bombalı saldırı sonrası pek çok ünlü isim tepkisini dile getirdi.

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena civarında bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası ünlü isimleden teröre tepki yağdı.

Ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medya hesabından, "Lanet olsun teröre,lanet olsun teröre yardım,yataklık yapanlara,lanet olsun ülkemizi karıştırmak isteyenler🇹🇷🇹🇷 İnşallah can kaybımız yoktur.." mesajını yazdı.

Avatar Atakan ise, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa yazdığı mesajda "TERÖRÜS YAPANA, DESTEKLEYENE, ÜZERİNDEN SİYASET YAPANA LANET OLSUN" dedi.

Ünlü komedyen Ceyhun Yılmaz, Türk bayrağı fotoğrafı paylaşarak "Bugün dost yara almış, yine gönlüm hoş değil" mesajını yazdı.

Rüzgar Erkoçlar, "Artık bu kaçıncı..Yaktıgınız canlar kadar canınız yansın!!" mesajını paylaştı.

Caner Erkin, #terörülanetliyoruz etiketiyle teröre lanet okudu.

Şarkıcı ve oyuncu Ceylan da #terörülanetliyoruz etiketiyle teröre lanet okudu.

Ünlü Modacı Nur Yerlitaş, Instagram hesabından terörü lanetleyen bir fotoğraf paylaştı.

Oyuncu Özge Gürel, sosyal medya hesabından "Yine siyah ekran mı ? Elimizden gelen bu mu? Geçmiş olsun, başımız sağolsun demekten utanıyorum, geçmiyor acı. Ah benim güzel ülkem değil güzel insanlarım, yaralarımız geçmeden yeni yaralar açılıyor içimizde." mesajını paylaştı.

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak da "Teröre Lanet Olsun" dedi.

Şarkıcı Rafet El Roman "Lanet olsun vatan hainlerine onca insanların umutlarını hayallerini yıkıp canlarını alanlara Her seferinde bunları söylemekten hic usanmayacagiz inşallah bir daha yaşanmaz Rabbim Vatanımızı milletimizi dirligimizi korusun." mesajını paylaştı.

Şarkıcı İrem Derici, "Türkiye Diz Çökmeyecek!" mesajını paylaştı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin senaristi Mehmet Bozdağ, "Terörü lanetliyor, bu ve bunun gibi olaylar karşısında TEK YÜREK olan bir milletin evladı olarak tüm yaralılara acil şifalar diliyorum." dedi.

Şarkıcı Demet Akalın, Instagram hesabından "Yaralilara acil sifalar diliyoruz #besiktas#istanbul#lanetolsun#terore" mesajını paylaştı.

Şarkıcı Ebru Gündeş, Instagram hesabından yaralılara şifa diledi.

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından İstiklal Marşı'nı paylaşarak teröre lanet okudu.

Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabından "Allah Türkiye'yi Korusun" dedi.

Şarkıcı Cem Adrian, "Umut ölüyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

Türkiye'ye ziyareti ile geçtiğimiz aylarda gündeme gelen Lindsay Lohan, " İstanbul'da terör saldırısı oldu. 29 ölü 166 yaralı var. Hepinizin bunun gerçek olduğunu bilmesini sağlıyorum. Kalbim bu gece İstanbul'da.

Ünlü DJ Taha özer, "haince gerçekleştirilen terör saldırısını esefle kınıyoruz!" dedi.

Oyuncu Burcu Kara, "Başımız sağolsun. Benim gözünün yaşı hiç dinmeyen memleketim.İlahi adaletin tecelli ettiği günleri görmek için sabırsızlanıyorum.Daha da hırslanıyorum her masum insan öldüğünde!"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Beşiktaş Alişan Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title