Haberler

Bursa'da Ünlü İşadamları Gençlerle Bir Araya Gelecek

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen 'İşini Şansa Bırakma Girişimcilik Zirvesi'nde Bursa'nın devleri gençlerle buluşacak.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi organizasyonuyla düzenlenen 'İşini Şansa Bırakma Girişimcilik Zirvesi'de Bursa'nın devleri, gençlere birikimlerini aktaracak.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi İstihdam ve Kariyer Çalışma Grubu tarafından organize edilen 'İşini Şansa Bırakma' zirvesinin üçüncüsü 'Girişimcilik' temasıyla düzenlenecek. 01 Mart 2014 Cumartesi günü saat 10.00'da Atatürk Kongre Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu'nda (Merinos AKKM) gerçekleştirilecek zirvede Bursa'nın önde gelen işadamları gençlere bilgi ve deneyimlerini aktaracak. Özdilek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Durmazlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova ve Hastavuk Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Yılmaz'ın konuşmacı olduğu, BKK Kent Konseyi Başkanı Semih Pala'nın ise moderatörü olduğu interaktif oturumda ünlü sanayiciler merak edilen konulara açıklık getirecek. Programda ayrıca Turkticaret.net İcra Kurulu Başkanı Murat Yanıklar, BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay ve ıslak mendilin mucidi Ataman Özbay, girişimcilik üzerine sunumlar gerçekleştirecek.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, 'İşini Şansa Bırakma' zirvelerinin gençler tarafından çok beğenildiğini ve her yıl katılımcı sayısının daha fazla arttığını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Özdilek Semih Pala Yeşilova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title