Haberler

Üniversiteli Deniz'in ölümüne dair yürütülen soruşturmada ifadeler ortaya çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta, yılbaşı gecesi kutlama yaparken alkolle birlikte uyuşturucu kullanan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Deniz Büçkün hayatını kaybetti. Uyuşturucuyu getiren Efe Ö. ifadesinde, "Uyuşturucu almaya karar verdik. 150'şer TL topladık. Ben de uyuşturucuyu satın aldım. İçtikten sonra Deniz fenalaşarak bir anda yere yığıldı" dedi.

Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü son sınıf öğrencisi Deniz Büçkün ve üniversiteli 5 arkadaşı yılbaşı kutlaması yapmak için Beşiktaş'ta Büçkün'ün bir arkadaşı ile oturduğu evde toplandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Yeni yıla girdikten iki saat sonra Deniz Büçkün, fenalaşarak yere yığılırken ambulansla hastaneye kaldırılan Büçkün, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

UYUŞTURCUYU GETİREN GENÇ GÖZALTINA ALINDI

Polis, yaşanan olayın ardından evde bulunan üniversite öğrencileri E.N.G, D.İ.B, İ. Y. ve K. Y'nin ifadesini aldı. Şahıslar ifadelerinde, alkolle birlikte üniversite öğrencisi arkadaşları Efe Ö'nün getirdiği Ecstasy hapları kullanınca Deniz Büçkün'ün aniden fenalaşarak yere yığıldığını ve nefes alamamaya başladığını söyledi.Bu ifadelerin ardından Efe Ö., polis tarafından gözaltına alındı.

GENCİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Hürriyet'in haberine göre üniversite öğrencisi Efe Ö., yapılan sorgusunda, "Yılbaşı kutlaması için beraber plan yaptık. Alkol alıp uyuşturucu kullanacaktık. Uyuşturucular için 150'şer TL topladık. Ben de Burak Karancı ile Kadıköy'de buluşarak Ecstasy hapları aldım" dedi.

"NEFES ALMIYORDU, YÜZÜ MORARMIŞTI"

Eve geldikten sonra eğlenmeye başladıklarını aktaran Efe Ö., "Alkol alıyorduk. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolle birlikte hapları aldık. Hapı içtikten sonra Deniz fenalaşarak bir anda yere yığıldı. Hemen 112'yi arayarak ambulans çağırdık. Deniz nefes almıyordu, yüzü morarmıştı" ifadelerini kullandı.

Üniversiteli Deniz'in ölümüne dair yürütülen soruşturmada ifadeler ortaya çıktı

EVDE YAPILAN ARAMADA 6 UYUŞTURUCU HAP BULUNDU

Efe Ö'nün evde bulunan diğer arkadaşları da benzer ifadeler verdikleri belirtildi. Beşiktaş'taki evde yapılan aramada evin banyosunda 6 uyuşturucu hap bulunduğu belirtildi. Evde bulunan 5 üniversite öğrencisine 'uyuşturucu kullanmak' suçundan da işlem yapılıp bırakıldı.

FARKLI SUÇLARDAN KAYDI BULUNUYOR

Efe Ö'nün, ifadesinin ardından, uyuşturucuyu satın aldığını söylediği Burak Karancı da gözaltına alınmıştı. Karancı'nın evinde yapılan aramada, 6 gram skunk, 2 gram Ecstasy hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçtiği, kasten yaralama, uyuşturucu kullanmak ve hakaretten kaydı olduğu belirtildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Efe Ö., sevk edildiği adliyede 'adli kontrol' şartıyla serbest kalırken, Burak Karancı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Beşiktaş Yılbaşı Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (24)

BRO:

Yazık olmuş gencecik kız. Ama moleküler biyoloji ve genetik okuyan bir öğrencinin alkol ile uyuşturucunun aynı anda kullanılmasının vücuttaki tepkisini biliyor olması lazımdı. Allah ailesine sabır versin.

18
1
yanıtYanıtla
Ali:

Ah kardeşim ah. . . . Hiç mi akıllanmıyorsunuz, hiç mi gazeteye veya televizyona bakmıyorsunuz. O annen baban ne yapar şimdi. ahhh ah. :(

12
1
yanıtYanıtla
BEHCET:

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİZ İLE ÖVÜNÜRYORMUSUNUZ BAKIN BUNLARIN HİÇBİRİ PARASAL ANLAMDA YOKSUL DEĞİL

11
1
yanıtYanıtla
Sokrat:

görüyorsunuz haramla başlayan iş ölümle bitiş. kokuşmuş batı medeniyetsizliği insanımızı nasıl esir etmiş.

9
3
yanıtYanıtla
SOKRATES:

senin doğu medeniyetin daha beter. 9 yaşındaki . . . neyse. . .

yanıt2
yanıt2
vatandaş:

Prof E. Sofuoğlu bu karektersizlerden, uyuşturucu alkolle batağa sürülenlerden bahsetmişti. yazık oldu Allah ailesine sabır versin. ne oldu şimdi özgürlük adı altıında gencecik yavrularımız heba oldu. Hocanın ne kadar haklı olduğu ortada.

12
0
yanıtYanıtla
Ht:

Ne oldu o okumaya giden uyuşturucuyu bu kadar rahat bulabilen karakyersize ne ceza verilecek. Bşri satıyorsa diğeride aldı getirdi ve birinin ölümüne aracılık etti. Üstelşk bu kadar rehat buluyorsa bunu daha öncedende yaptıpı aşikar. Diğerlerinden para almış uyuşturucu getirmiş. Torbacıdan ne farkı var. Tornacı tutuklanıyor. Aracı serbest adalete bak

12
0
yanıtYanıtla
adalı:

yok ya ben bu kızın bole bıse yaptıgına ınanmıyorum bunlar ya bıkereden bıse olmaz dedıler yada kızın ıcecegıne gızlıce attılar baska bı acıklaması yok sımdı kız ölünce yırtmak ıcın yer arıyolar kız sadece bayılmasını ıstıyolardı heralde

9
3
yanıtYanıtla
Alanya:

Zorlami götürüyorlar sanki

yanıt1
yanıt0
YALANCI:

''''Millet Aç Aç''''

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title