Haberler

Son dakika: Pınar Gültekin'i vahşice öldüren katil zanlısı Cemal Metin Avcı tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika: Muğla'da 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i boğarak öldürdükten sonra cansız bedenini yakan katil zanlısı Cemal Metin Avcı, çıkarıldığı mahkemece, "canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cansız bedeni ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı, tutuklandı.

Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve jandarmada cinayeti itiraf eden Cemal Metin Avcı, işlemlerinin ardından, geniş güvenlik önlemleri kapsamında adliyeye sevk edildi. Zanlı, "canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

MUĞLA KADIN PLATFORMU ADLİYEYE YÜRÜMEK İSTEDİ

Öte yandan Muğla Kadın Platformu üyeleri, Pınar Gültekin'in öldürülmesini, basın açıklaması ve yürüyüş yaparak, protesto etti. Menteşe ilçesinde, "Pınar Gültekin için sokaktayız, isyandayız" sloganıyla Sınırsızlık Meydanı'nda bir araya gelen kadınlar, "Sessiz kalmıyoruz", "Yasta değil, isyandayız", "Kadın katliamlarını durduracağız" yazılı dövizlerle Muğla Adliye Sarayına yürümek istedi. Polisin Atatürk Stadı'na kadar yürümelerine izin verdiği kadınlar, slogan atarak ve düdük çalarak yine Sınırsızlık Meydanı'nda yürüyüşlerini sonlandırdı.

Muğla Kadın Platformu adına basın açıklamasını yapan Pınar Gültekin'in yakın arkadaşı Selin Bileği, günde neredeyse 3 kadının katledildiğini belirtti. Muğla'daki kadınların ve kadın öğrencilerin maruz kaldıkları şiddetin tesadüf, kaza, namusla özdeşleştirilecek ya da "Cinnet geçirdim öldürdüm" denilecek bir durum olmadığını vurgulayan Bileği, "Bizler daha birkaç ay önce Pınar'ın yürüdüğü sokaklarda aynı güvencesiz kanunlar altında baskılanan kadınlarız." dedi.

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi son sınıfında öğrenim gören ve sınavlara hazırlanan Pınar Gültekin 16 Temmuz tarihinde öğleden sonra aniden ortadan kayboldu. Ailesi polis ve jandarmaya başvurarak ayrıca sosyal medyadan yardım isteyerek Gültekin'in bulunmasını istedi.

Ekipler, Pınar Gültekin'i bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlatmıştı. Polis, Gültekin'in AVM'de bir kişi ile konuştuğunu ve bu kişinin Muğla merkezde Cüce Bar isimli eğlence mekanını işleten evli ve bir çocuk babası 40 yaşındaki Cemal Metin Avcı olduğunu belirledi.

Pınar Gültekin'i vahşice öldüren katil zanlısı Cemal Metin Avcı tutuklandı

VARİLİN İÇİNDEN CANSIZ BEDENİ ÇIKTI

Avcı'nın Menteşe ilçesine bağlı Yerkesik Mahallesi'ndeki çiftlik evinin etrafındaki ormanlık alanda aramalarını yoğunlaştıran güvenlik güçleri ormanlık alana atılmış bir varil tespit etti. İtfaiye ekiplerinin elektrikli keski ile güçlükle açabildiği varil içinden çıkan cansız kadın bedenin Pınar Gültekin'e ait olduğu saptandı.

DÖVÜLDÜ, BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ VE CANSIZ BEDENİ YAKILDI

Gültekin'in evli olduğu öğrenilen Cemal Metin Avcı tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Pınar Gültekin Muğla Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (39)

UYCİ:

peki caninin karısı ve çocuğu ne olacak , karısı ölmedi aldatıldı kocası canice cinayet işledi, çocuğu babasız kaldı , peki o küçücük çocuğa bu olup bitenleri nasıl anlatacak, pınarın ailesine sabır , allahtan rahmet diliyorum, (lütfen evli insanlardan uzak durun kendinize ailenize yakışan insanla birliktelikte olun)

27
2
yanıtYanıtla
pınar:

evli erkeklerden uzak dursunlar

13
12
yanıtYanıtla
Tarım:

sadece evli erkeklerden mi? Bütün zinadan uzak dursun

yanıt7
yanıt2
nur:

evli erkeklerden uzak dursunlar dediğinde bitiyor sanıyorsan üzgünüm asla bitmiyor evli olan olmayan boşanan ayrılan istemeyen hayır diyen kadında ölüyor bir kadın olarak bunu bu şekilde dile getirmen cok yanlış kadına kadından başka yardım destek veren yok hemcinsim olarak yazdığın yorumdan utanmalısın kadın her yerde öldürülüyor bir gün senin başına gelmeyeceği ne malum ? o zaman da bu yazdığını senin içinde yazabilirler yapmayın!!

yanıt2
yanıt6
Birol:

Pınar hanım haklısınız ama kadınlarda hiç rahat durmuyorlar.

yanıt2
yanıt1
Sezer:

Evli olan erkek veya kadın fark etmez onlarla ilişkiye girmeyin onlar istesede siz akıllı olun hayır demesini öğrenin.

19
3
yanıtYanıtla
KARA:

DİNDEN UZAKLAŞIP, DİNSİZLEŞTİĞİMİZİN KANITI. ŞEYTANIN UŞAKLIĞI.

15
7
yanıtYanıtla
ya:

ya bırak bu işleri, bir sürü dinsiz tanıyorum kendi işinde gücünde kendi halinde kimseye zararı olmayan adamlar. dinle alakası yok bu işin

yanıt0
yanıt0
xxxl:

barışta insan öldürmek suçtur. . savaşta öldürmek suç değil. . insan karıncayı dahi incitmemeli kimse kimsenin yaşamını elinden almamalı. . burada yoğurt siyah renktedir savunanlar olarak. . kadının hiç suçu yok mu evli bi adamla çıkarken yasak aşk diye güzel adlandırırsan meşrulaştırırsan bu tür olaylar yaşarsın. . bir hırsız yuvana girdi saadetini yuvanı dağıttı mutluluğunu çaldı hırsız mı suçlu ev sahibi mi. suç kimde hakim bey hep bu dizilerden arkadaşım.

11
8
yanıtYanıtla
Kurmay:

Adamın evli olduğunu kadın bilmiyorsa?Kadın öğrendiğinde adamdan ayrılmışsa?adamda ayrılığı kabullenemeyip öldürdüyse yorumun ne olacak ikis efendi

yanıt4
yanıt1
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title