Haberler

Ünal Aysal, Terim'in Damadını Galatasaray'a Üye Yapacak

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'e, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan büyük bir jest geldi.

DEVREYE AYSAL GİRDİ

Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılı kulübün patronu, üyelik başvurusunda bulunan Terim'in büyük kızı Merve'nin eşi olan Çetin'in üyelik durumuyla bizzat ilgilendi. Galatasaray Kulübü'nde üye eşleri için özel bir madde bulunmadığından kulüp üyesi olan Merve Çetin'in eşi için de öncelikle herhangi bir ayrıcalık tanınmadığı ancak daha sonra devreye Başkan Aysal'ın girdiği belirlendi.

DAMADA KONTENJAN KIYAĞI

Ünal Aysal'ın, Ahmet Baran Çetin için ilgili kurullara, "Tüzüğümüzde üye eşlerine kulübe üyelik için öncelik tanıyan bir madde yok. Ancak bu özel bir durum. Bu yüzden benim kontenjanımdan Fatih hocanın damadını üye yapabilirsiniz" talimatını verdiği belirlendi.

TALİMAT BAŞKAN'DAN

Galatasaray'da başkanların üyelik için 15 kişilik özel kontenjanı bulunuyor. Aysal bu dönem kendi kontenjanından 9 kişiyi kulübe üye yaptı. Geriye kalan 6 kişi içinde Ahmet Baran Çetin de yer aldı. Milli Takım'ın hocası Fatih Terim'in damadı ve diğer kalan 5 kişi kendi paralarıyla üye olmasına karşın Başkan kontenjanındaki açık dikkate alındı.

TÖREN YAPILACAK

Galatasaray Başkanı'nın başarılı iki yıl geçirmesine karşın yollarını ayırmak zorunda kaldığı eski hocalarının bir yakınına yaptığı bu hareket kulüp üyeleri tarafından da takdirle karşılandı. Sarı-kırmızılı kulüpte 2013 yılı için üyeliğe kabul edilenler beratlarını 25 Ocak'ta Türk Telekom Arena'da yapılacak törende alacak. 283 yeni üyenin 113'ü lise kökenli, 15'i eski sporcu, geriye kalanlar ise dışarıdan isimlerden oluştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet Baran Merve Terim Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title