Haberler

Ünal: "Ak Parti'nin Neferiyiz"

24. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, milletvekilliği süresinin dolduğunu ancak AK Parti'nin bir neferi olarak görev yapmaya devam edeceğini söyledi.

AK Parti aday tanıtım toplantısına katılan ve burada bir konuşma yapan Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 7 Haziran'da milletvekilliğinin sona ermesinin, AK Parti içerisinde çalışmaya engel olmadığını belirtti. Yıllardır AK Parti içerisinde değişik kademelerde görev aldığını ve bu görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade eden Ünal, "2002'den bu yana bu ülkenin güzel günler geçirmesine sebep olan AK Parti hükümetinin bir üyesi olarak, bu kutlu yolda bugüne kadar geldik. Merkez İlçe Başkanlığından başlayıp, İl Başkanlığı ve şimdi de Milletvekili olarak bugünlere kadar geldik. Milletvekilliğimizi bu dönem sonu itibari ile tamamlıyoruz. Sizin bugüne kadar alnınıza şahsıma ve partime kara leke kondurmadım. AK Parti'nin aklığına halel getirecek en küçük bir hareketimiz olmadı. Bilakis milletimize hizmet kervanına partimize yakışır bir eda ile, ilçe ilçe, köy köy sizlerle beraber yollara düştük. Seçimler geldi halkımız bizi kucakladı" dedi.

"PARTİMİZİN BİR NEFERİ OLARAK GÖREV YAPAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Milletvekilliği emanetini iyi taşıdığını ve bu emaneti doğru bir şekilde iade ettiğini vurgulayan Ünal, bundan sonra da durmayacaklarını ve çalışacaklarını ifade etti. AK Parti'nin bir neferi olduğunu aktaran Ünal, "Dünya da mazlumlara umut olan AK Parti'de siyaset yapmaktan ve sizlerle yol arkadaşlığı yapmaktan şeref duyuyorum. Biz emanetin ne demek olduğunu iyi biliyoruz. Emanetin çeşitleri çoktur. İktidar da emanettir, can da emanettir milletvekilliği de emanettir asıl olan emanete ihanet etmemektir ve onu günü geldiğinde onu doğru bir şekilde iade etmektir. Bu kutlu yolda bugüne kadar sizinle beraber geldik, inşallah bundan sonrada durmak yok, sizlerle beraber yürümeye devam edeceğiz. AK Parti'nin rakibi yine AK Parti'dir bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın, biz kendi seçim dönemlerimizle yarışıyoruz. Her bir dönem bir önceki seçim ile yarıştı. 2011 yılında yarım kalmış görevler vardı, biz diğer Milletvekili arkadaşlarımızla bu görevleri tamamladık ve yeni hizmetler kazandırdık. Yeni dönemde de Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş'un ilimize gelmesi ve ilimizde siyaset yapıyor olması önemli bir kazanımdır. Biz partimizin bir neferi olarak görev yapmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. 5. sıradaki arkadaşımız için de durmadan çalışacağız ve onuda milletvekili olmasını sağlayacağız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatih Han Ünal Ak Parti Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title