Haberler

Unakıtan: Hükümet İşsizlik Soruna Yönelecek

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, 'Hükümet Bu Dönem İşsizlik Soruna Yönelecek' Dedi.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, "Hükümet bu dönem işsizlik soruna yönelecek" dedi.

Bakan Unakıtan, eşi Ahsen Unakıtan, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Murat Mercan, Nedim Öztürk ile birlikte 14. Geleneksel Ertuğrulgazi Şurası ve Yörük etkinliklerine katıldı.

Partisinin il teşkilatındaki toplantıya katılan Bakan Unakıtan, Türk milletinin seçimlerde olgunluk içinde kendisine düşen görevi yaptığını belirterek, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de olgunlukla geçtiğini kaydetti.

Gelecek haftanın Türkiye için önemli bir hafta olacağını ifade eden Bakan Unakıtan, "Hükümet kurulduktan sonra Meclis 1 Ekim'e kadar ara verir. Daha sonra Meclis'in yasama görevleri hızlı bir şekilde başlayacak. Maliye bütçelerinin verilişinin son günü olan 17 Ekim de Meclis'te Türkiye bütçesi görüşülmeye başlayacak. Türkiye'nin en büyük sorunu işsizliktir. Hükümet bu dönem en çok işsizlik soruna yönelecek" diye konuştu.

Bu arada Bakan Unakıtan, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Eskişehir milletvekili Murat Sönmez ve CHP Eskişehir İl Başkanı İsmet Süder ile görüştü. Toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title