Haberler

Umre'ye Gitmesiyle Gündeme Gelen Pınar Eliçe Kimdir?

Güncelleme:

2008 yılında aldatılınca eşi Çetin Çapan'dan boşanan ve o tarihten sonra ortalarda görünmeyen Pınar Eliçe, umre görevini yerine getirmek için kutsal toprakların yolunu tuttu. Kutsal topraklardan bol bol paylaşım yapan Pınar Eliçe, tesettürüne dikkat etmediği gerekçesiyle eleştirildi.

Umre görevini yerine getirmesiyle gündeme gelen, tesettürüne dikkat etmediği gerekçesiyle eleştirilen Pınar Eliçe kimdir?

Umre'ye Gitmesiyle Gündeme Gelen Pınar Eliçe Kimdir?

PINAR ELİÇE KİMDİR?

Bir zamanlar televizyon dünyasının en ünlü simalarından olan Pınar Eliçe, 1972 yılında Yugoslavya'da dünyaya geldi. 1987 yılında O Bir Melekti, Son Gün Son Gece, Kuzgun ve Şeytan Sofrası gibi sinema ve dizilerde rol aldı. 1997 yılında Duydun Mu, 2000 yılında Alabora ve 2008 yılında Olur mu Olur isimli albümleri ile müzik severler tarafından uzun süre takip edildi.

Umre'ye Gitmesiyle Gündeme Gelen Pınar Eliçe Kimdir?

Daha önce eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın kardeşi Çetin Çapan ile bir evlilik gerçekleştirmiş bu evliliği 2007 yılında son bulmuştur. Bu evliliğinden bir kızı birde oğlu vardır. Televizyon dünyasında uzun süre dansları ve şarkıları ile gündemde kaldı.

Umre'ye Gitmesiyle Gündeme Gelen Pınar Eliçe Kimdir?

Umre'ye Gitmesiyle Gündeme Gelen Pınar Eliçe Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çetin Çapan Pınar Eliçe Magazin Haberler

500

Yorumlar (53)

yerinde mümin:

Suudlara para kazandırmaktan başka birşey değil bu hac. Bilgisayar teknolojisi çok gelişti. Sanal ziyaretle ilgili bir yazılım çok yararlı olacaktır. Hem döviz ülkemizde kalır; hem de bizi sırtımızdan hançerleyen araplarla muhatap olmayız. Bu konuda bir fetva bekliyoruz.

18
53
yanıtYanıtla
Hacca gitmek Allah’ın kulları üzerinde hakkıdır:

Kardeş Hacca gitmek İslamiyetin şartıdır her Müslümanın görevidir maksat orada Para harcamak değil veya birilerine para kazandırmak değil peygamber efendimizin doğduğu büyüdüğü yerleri görmek mescidi harâmı görmek yani Kabeyi görmek mübarek yerleri görmek sanal olarak para harcamak değil veya birilerine para kazandırmak değil peygamber efendimizin doğduğu büyüdüğü yerleri görmek mescidi harama görmek yani Kabe’yi görmek mübarek yerleri görmek Sanal diyorsun Bir şeyi uygulamada görmeden dokunmadan yapılacak olsaydı bütün insanlar istediğini yapabilirdi

yanıt7
yanıt31
Objektif ve nesnel:

Mübarek mekanda boşverin başkalarını... ona buna laf atmayı boşverin.. birilerine laf sokulacak ağız dalaşına girilecek en son yer orası. Oranın manevi atmosferine ters bu yaptığınız...

5
27
yanıtYanıtla
Aslı:

ARAPLAR IYDURMUŞLAR Bİ HAC OLAYI TĞM MÜSLÜMAN ÜLKELERDEN PARAYI ÇARPIYORLAR. UYANIN ARTIK BIRAKIN BU ARAP HAYRANLIKLARINI SEVAP İŞLEMEK İSTİYORSANIZ ÇEVRENİZDEKİ İHTİYACI OLANLARA YARDIM EDİN HAYIR DUVALARINI ALIN. TATİLE GİTMEK İSTİYORSANIZDA BİZİM ÜLKEMİZ DAHA GÜZEL.

5
25
yanıtYanıtla
vatandaş:

İslamın şartından birine uydurma diyorsun, umarım müslüman değilsindir eğer müslümansan tevbe et

yanıt9
yanıt46
Aci Gercek:

Asli inancsiz olabilirsin ama kimsenin inancini sorgulama hakkini nerden aliyorsun.YARDIM ETMEK isteyen hem etrafina yardim edip hemde hacca gidebilir milleti dinindwn sogutamiyacaksiniz

yanıt8
yanıt4
Gerçekler:

Alttaki yapılan yorumların beğenilmeme sayısının fazla olduğunu görünce hayretler içerisindeyim . müslüman ülkesindemiyiz ondan şüphe duydum.

yanıt0
yanıt1
İSTANBULLU:

SİZİN EVİN BAÇESİNE NE EKTİLER DE SEN BUKADAR ZEKAN TAVAN YAPMIŞ

yanıt2
yanıt1
vatandaş:

zekasız hangi ülkedensin bilemiyorum biz müslümanların islamın şartları aşağıda . İslamın Şartları:1- Kelime-i Şehadet getirmek2- Namaz kılmak3- Oruç tutmak4- Zekat vermek5- Hacca gitmek

yanıt3
yanıt1
ANGARAGÜÇLÜ:

BU VE BUNA BENZER GÖRÜNTÜLER, İNANIN KIYAMET ALAMETLERİDİR

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title