Haberler

Ümit Demir Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti SİNOP DURAĞAN belediye başkan adayı olan Ümit Demir isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde İyi Parti SİNOP DURAĞAN belediye başkan adayı olan Ümit Demir isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. SİNOP DURAĞAN ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Ümit Demir isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti SİNOP DURAĞAN adayı Ümit Demir kimdir? İyi Parti SİNOP DURAĞAN adayı Ümit Demir yüzde kaç oy aldı?

Ümit Demir Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti SİNOP DURAĞAN belediye başkan adayı olarak gösterilen Ümit Demir DURAĞAN ilçesinde % 3,09 oranında oy almıştır. DURAĞAN ilçesinde % 3,09 oranında oy olan Ümit Demir adlı İyi Parti adayı toplamda 135 adet oy sayısına ulaştı.

SİNOP DURAĞAN ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ümit Demir İYİ Parti Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title