Haberler

Uluslararası Şehir ve Medeniyet Sempozyumu Düzenlenecek

Yeşilyurt Belediyesi tarafından organize edilen, İnönü Üniversitesi ve Yeşilyurt Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezinin destek verdiği Uluslararası Şehir ve Medeniyet Sempozyumu 7-8 Ekim 2016 tarihleri arasında Malatya Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından organize edilen, İnönü Üniversitesi ve Yeşilyurt Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezinin destek verdiği Uluslararası Şehir ve Medeniyet Sempozyumu 7-8 Ekim 2016 tarihleri arasında Malatya Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Sempozyuma yurt içi ve yurt dışındaki 25 farklı kurum ve kuruluş ile üniversitelerden 40 akademisyen, bilim insanı bilimsel verilerle sunumlarını Malatyalılarla paylaşacak. Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç Dr. Gökhan Tuncer, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen, Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi Koordinatörü Berkant Perktaş düzenledikleri basın toplantısında, Uluslararası "Şehir ve Medeniyet" Sempozyumu hakkında detaylı bilgiler verdi. Oturum Başkanlığını Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın yapacağı sempozyum 1. Oturumunda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın sunumlarıyla başlayacak.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşilyurt Belediyesinin kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem verdiğini ifade etti. Şahin, "Kültürel faaliyetlerimiz arasında yer alan, İnönü Üniversitesiyle birlikte düzenlediğimiz Uluslararası Şehir ve Medeniyet Sempozyumunu 7-8 Ekim günleri arasında Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz. Şehirleri güzelleştiren insanlardır ve insanların davranışlarıdır. Medeniyetler, insan ve şehir odaklı gelişim gösterirler. Bizler de yaşadığımız kentimizin gelişmesi ve güzelleşmesinde önemli faktörlere sahip olan sivil toplum örgütlerini, bu şehrin gelişmesinde karar mekanizmasında yer alan yöneticileri ve elbette ki bu çalışmanın bilimsel boyutunu tartışan, bizlere yol gösteren bilim adamlarımızı bir araya getirerek sempozyumu en güzel şekilde halkımıza ulaştırmayı amaçlıyoruz. Kentimizin geleceğini ilgilendirecek bu tip kültürel faaliyetlerimize ara vermeden devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç Dr. Gökhan Tuncer ise, "İki gün boyunca 4 farklı ülkeden 25 farklı kurum ve kuruluş ile üniversitelerden 40 bilim insanı sunumlar yapacak. On farklı oturum şeklinde düzenlenecek sempozyumda şehir ve medeniyet konusunu derinlemesine, farklı boyutlarıyla ele alacağız. Tüm halkımızın katılımını bekliyoruz. Hep birlikte güzel bir sempozyum geçireceğimizin müjdesini verebilirim. Yeşilyurt Belediyesi ile bundan sonra bu tür faaliyetlerde iş birliği içinde olacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haydar Şahin Yeşilyurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title