Haberler

Uluslararası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Sempozyumu"

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde "Uluslararası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Sempozyumu" başladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde "Uluslararası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Sempozyumu" başladı.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, sempozyumun açılış töreninde yaptığı konuşmada, üniversite olarak eğitim-öğretimin yanı sıra araştırma-geliştirme ve üniversite-sanayi işbirliğine önem verdiklerini söyledi.

Sempozyumda üç gün boyunca bilim dünyasındaki araştırmalara katkı sunulacağını belirten Özdemir, "Bu sempozyuma çoğu Arap ülkelerinden gelen bilim insanları, 900'e yakın bildiri sunacak. Bu bildirilerin 170'i yabancı ülkelerin bilim insanlarına ait. Üniversitemizden de 50-55 bildiri sunulacak." dedi.

Aralarında Irak, Cezayir, Sudan ve Suudi Arabistan'ın da yer aldığı 30 farklı ülkeden 170 konuğun katıldığı sempozyum, 3 gün sürecek.

Sempozyumun açılış törenine, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Garnizon Komutanı Vekili Albay Uğur Pesen, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve çok sayıda konuk katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Özdemir Balıkesir Bandırma Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title