Haberler

Ulupınar, AK Parti Gökçebey İstişare Toplantısına Katıldı

AK Parti Gökçebey İlçe Teşkilatı Belediye Sosyal Tesisi Camlı Köşkte istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Gökçebey İlçe Teşkilatı Belediye Sosyal Tesisi Camlı Köşkte istişare toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıya, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Özbağı Belediye Başkanı İsmail Gözlü, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Av. Fevzi Tavukçu, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu, sivil toplum örgütleri, merkez ve köy muhtarların yanı sıra partili çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, 2013 yılının Zonguldak için atılım yılı olacağını belirtti. TTK, Filyos, duble yollar, tersaneler hakkında kısa bilgi veren Ulupınar, konuşmasının büyük bir bölümünü Gökçebey İlçesine yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatarak sürdürdü.

Ulupınar, "Öncelikle bizleri böyle coşkulu kalabalık karşıladığınız için teşekkür ederek konuşmama başlıyorum. Sevgili Gökçebeyliler hepinizin bildiği gibi son 1,5 yılda Gökçebey'imize önemli hizmetler kazandırdık. Adliye kapatılıyordu. Kapatılmaması için partimizin ilçe teşkilatı ve Sivil Toplum örgütleriyle beraber Ankara'da açmadığımız kapı kalmadı. Sonuçta adliyemizi kapattırmadık. Ama biz adliye kapatılmaması için mücadele verirken Belediye Başkanı M. Zeki Kılınçarslan'da tatildeydi. Hastane kapatılıyor konusu açıldı. Hastanenin kapatılmaması için mücadele verdik. Kapattırmadığımız gibi doktor ve personel sıkıntısını çözdük. Daha hastaneye ilave ek bina ya da yeni bir hastane yapılması konusunda gerekli çalışmalarımız devam ediyor. Çaydeğirmeni Belediye başkanımız TOKİ, kent Ormanı ve diğer yaptığı hizmetlerle her gecen gün nüfusunu artırarak neredeyse Gökçebey ilçe nüfusu ile eş değerde. Çaydeğirmeni Belediyesi Kent Ormanı yaptı diye dert yanan Başkan Kılınçarslan'a yerinizi belirleyin sizlere de Kent ormanı ve TOKİ yapımı için yardımcı olalım dedim. Şahin tepesine yapılan Kent Ormanından en fazla Gökçebeyliler faydalanmaktadır. Elbette faydalanacaklardır.

Benim Devrek'te belediye başkanı olduğum tarihte yani 2009 yılında Gökçebey sel felaketi yaşandığı akşamı ben ve belediye ekibim Gökçebey'e gelerek elimizdeki imkanlar doğrultusunda hizmet yaptık. Gökçebey'e Anadolu Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulu 2012-2013 yılı itibarıyla eğitime açıldı. Bu iki okulumuza yeni binalar yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda çalışmalar devam etmektedir. Gökçebey köylerimize verilen hizmetler Zonguldak bazında neredeyse birinci sırada diyebiliriz. Yolu, suyu, kanalizasyonu vs. hizmetler yapılmış durumda. Bunun yanı sıra eksikliklerimiz yok mudur? Elbette vardır önümüzdeki süreçte de bu eksiklerimizi gidereceğiz.

Sevgili Gökçebeyliler, buraya gelmeden önce Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü tesislerinde, Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ile beraberdik. Kaymakam Hamitoğlu Gökçebey'de yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaymakamdan yana Gökçebey çok şanslı. Başarılı bir kaymakamınız var. Birlikte çok güzel hizmetler yapacağız. 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Zonguldak'ın belediyelerine talibiz. Zonguldak, Ereğli ve Gökçebey belediyesinin bugünkü hali içler acısı. Gökçebey'imizi kaderine terk ettirmeyeceğiz. Hep beraber sahip çıkarak iktidar partisinin velinimetlerinden faydalanmasını sağlayacağız. Bu konuda burada hepinize söz veriyorum" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar, Partisinin Gökçebey'deki tanışma toplantısına katılan vatandaşların sorunlarını dinledi. Ak Parti Gökçebey ilçe teşkilatından istifa edenlerle de konuşan milletvekili Ulupınar, parti içindeki sorunları da en kısa sürede çözeceğinin sözünü de verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çaydeğirmeni Ulupınar Ak Parti Gökçebey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title