Haberler

Uluğ: "Takımım İyi Yönde Sinyaller Veriyor"

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ, "Takımım iyi yönde sinyaller veriyor. Sahada bütünlük gösteriyor. Birbirine yardımcı olarak oynuyor. Koşuyor, tempoyu yükseltiyor. İyi bir yolda ilerliyoruz" dedi.

Beşiktaş Sompo Japan, ULEB Eurocup E Grubu 10. ve son hafta maçında Rusya'nın Zenit ekibini 91-67 mağlup etti. Karşılaşma sonunda düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ ve Zenit'in Başantrenörü Vasily Karasev, değerlendirmelerde bulundu.

ULUĞ: "TAKIMIM İYİ YÖNDE SİNYALLER VERİYOR"

"Maçın kontrolünü tamamen ele geçiren takımımı ve ekibimi galibiyetten ötürü kutluyorum" diyen Yağızer Uluğ sözlerine şöyle devam etti:

"Eurocup değerlendirmesi olarak, bu maça gelmeden önce zaten Eurocup'tan elenme noktasına gelmiştik. Göreve geldiğim günden bugüne, hem takımın kondisyon seviyesini hem oyun anlayışını değiştirmek durumunda kaldım. Bu geçiş sürecinde ağır mağlubiyetler aldık. Zor maçlar oynadık. Sakatlarımız oldu. Eurocup'ın uzağında kaldık. Takımım iyi yönde sinyaller veriyor. Sahada bütünlük gösteriyor. Birbirine yardımcı olarak oynuyor. Koşuyor, tempoyu yükseltiyor. İyi bir yolda ilerliyoruz. Oyuncularımı kutluyorum."

Grubu birinci tamamladıkları için bu maçta onun rahatlığı olduğunu söyleyen Vasily Karasev, "Açıkçası bu maçı, Rusya Kupası'nda oynayacağımız bir sonraki maç için hazırlık olarak düşünüyorduk. Yabancı oyuncularımızı bugün dinlerdik. Biraz rotasyon yaptık. Bugün 8 tane Rus oyuncu ile oynadık. Bundan sonra Rusya Ligi'ndeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

KARASEV: "SPORUN POLİTİKADAN ALAKASIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan siyasi gerilimden dolayı bir sorun çıkıp çıkmamasının sorulması üzerine Karasev, şöyle cevap verdi:

"Sporun politikadan alakasız olduğunu düşünüyorum. Bizim için bir problem yok. Biz buraya kafamızda bir problem olmadan geldik." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rusya Federasyonu Yağızer Uluğ Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title